Ванкувер2022 🇺🇦
-
Какие карты, я вас умоляю! Только cold hard cash, of course! Зачем рыбакам платить лишние налоги?
-
☺️🤗
-
Не обижайтесь, я не со зла 😉 на все рынки и прочие фарм-маркеты, особенно а Ричмонде, лучше с наличкой ходить.
-
Чоловіки, може зараз хтось в активному пошуку собі руммейта??? Vancouver, Burnaby... Питаю не для себе), а для друга мексиканця.
-
Гуляємо
-
І мене) Знаю 4 мови, вчу ще +2) Може буду вам корисна 😀👍🏻
-
grnh.se/5414009e6us
-
У мене на роботі, доречі, відкрито дуже багато цікавих вакансій.
-
Ага) Зато красивый такой и оригинальный)
-
⚡️Шукаю коллег на роботу — Vancouver island: Потрібні # Електрики з досвідом. Ідеальни кандидати: знайомі з генерацією та розподілом електроенергії. Здатність працювати з електричними системами (тобто: водогенератори, гідравлічні системи, дизельні печі, електроніка ) !Англійска мова на гарному рівні Зп від 29 долл на годину. Контракт — FULL time. # Механіки Англійска мова на гарному рівні Контракт — FULL time # Робітники по дереву. Виготовлення та монтаж шаф на замовлення, Монтаж вікон та фурнітури, Виготовлення та монтаж тикових настилів, Виготовлення та встановлення стільниць із суцільної поверхні Робота з іншими відділами в установці обладнання Готовність переходити/допомагати іншим відділам, якщо потрібно Контракт — FULL time # Маляри Підготовка та фарбування Підготовка та нанесення лаку на деревину Контракт — FULL time 👉🏻 Усі хто буде запрошений на інтервью з HR отримають Refund по транспортним видаткам - зберігайте усі чекі! ⚡️⚡️⚡️Шукаю руммейтів — Vancouver island: 1 кімната — 1200 долл на місяц ❗️УВАГА! В цьому чаті не буду відповідати на запитання чі коменти. 📩Будь ласка пишіть мені t.me/Murrrkins ДЯКУЮ!
-
Вау!!! А где такое находится ?
-
⚡️Шукаю коллег на роботу — Vancouver island: Потрібні ⚡️# Електрики з досвідом. Ідеальни кандидати: знайомі з генерацією та розподілом електроенергії. Здатність працювати з електричними системами (тобто: водогенератори, гідравлічні системи, дизельні печі, електроніка ) !Англійска мова на гарному рівні Зп від 29 долл на годину. Контракт — FULL time. # Механіки Англійска мова на гарному рівні Зп від 29 долл на годину. Контракт — FULL time # Робітники по дереву. Виготовлення та монтаж шаф на замовлення, Монтаж вікон та фурнітури, Виготовлення та монтаж тикових настилів, Виготовлення та встановлення стільниць із суцільної поверхні Робота з іншими відділами в установці обладнання Готовність переходити/допомагати іншим відділам, якщо потрібно Контракт — FULL time # Маляри Підготовка та фарбування Підготовка та нанесення лаку на деревину Контракт — FULL time ⚡️⚡️⚡️Шукаю руммейтів — Vancouver island: 1 кімната — 1200 долл на місяц
-
прохання писати мені повідомлення! Не маю часу передивлятися коменти...
-
У лендлорда 2 недели на возврат депозита. Если продолжает морозиться после 10 дня, предупредите что будете жаловаться в Residential Tenancy Branch. Это обычно помогает. Если все равно не помогло - тогда после 14-го дня пишите жалобу.
-
Немного не поняла вопрос. Вы ищите адрес почтового отделения? Или вам индекс для адреса нужен? В любом случае, посмотрите на сайте Canada Post, там и то, и другое должны быть.