Ванкувер2022 🇺🇦
-
Здраствуйте, по проф. актер. В Марте буду в Ванкуверк, подскажите плиз агенства и буду очень рад знакомству с коллегами по цеху, имею опыт(6 лет) в театре и большой опыт в сьемках от громил до положительных персонажей по типу спасателей.)
-
Жду с 3 сениября.. уже новый год на носу
-
www.facebook.com/groups/VancouverRoomForRent/permalink/1449029595505187/?sale_post_id=1449029595505187&mibextid=Nif5oz
-
Жилье+ работа в марте
-
Вот
-
Выше где-то писали, что вроде бы только одна компания разрешает, все остальные хотят права Британской Колумбии Попробую найти
-
Не подскажу
-
Доброго дня! Для чого Ісус Христос прийшов на землю, для чого люди святкують цей день? Невже тільки для того, щоб їсти, пити, гуляти!? Який справжній сенс усього цього? В чому все таки полягає смисл нашого буття? Ми живемо на цій землі тільки короткий період часу, справді варто задуматися над тим, що я роблю в цьому світі, невже живу для себе і своїх задоволень чи є щось глибше? У Святому Писанні сказано, що кожен буде відповідати за свої вчинки і слова перед Богом, Творця неба і землі. Не витрачаймо свій час марно і безкорисливо, тому що все, що написано у Біблії правда і істина! Шукаймо Господа і правди Його, Христос недаремно помирав за кожного з нас на хресті! Господь Ісус Христос і є наше життя, смисл нашого буття, наша надія і майбутнє! Будемо мудрими во Христі Ісусі.