Ванкувер2022 🇺🇦
-
судя по всему, имеется в виду скандалы с битьем посуды и криками на весь дом) это первое, что приходит в голову, но это не точно!))))
-
Недавно видела у знакомой в сториз, она нашла в объявлениях квартиру, которую сдают исключительно веганам, то есть походу собираются приходить искать запахи мяса в холодильнике и проверять люминолом на кухне) ааааааа)))
-
Чудовий хлопець з Монреалю, Квебек, Дарій Христюк проїде на велосипеді всю Канаду, щоб зібрати гроші для України. У понеділок, 1 травня о 9 ранку, Дарій Христюк розпочне велопробіг, щоб зібрати гроші для України. Христюк, який народився в Україні, в місті Полтава, а зараз живе в Квебеку, прагне допомогти рідній країні та сподівається привернути увагу до гуманітарної кризи, яка триває в Україні. Подорож Дарія розпочнеться в природному домі Стенлі Парк на Лост-Лагун у Ванкувері, Британська Колумбія. Потім він проїде Канадою на велосипеді, подолавши відстань у понад 5300 км, перш ніж досягне свого кінцевого пункту призначення – Левіса, Квебек. Команда Ukraine Harmony Foundation була рада вітати Дарія у Ванкувері цими вихідними. Протягом усієї своєї подорожі Христюк збиратиме кошти на відновлення постраждалої від війни України. «Для мене велика честь мати можливість привертати увагу та кошти для народу України», – сказав Христюк. «Я сподіваюся, що, катаючись на велосипеді Канадою, я зможу надихнути інших взяти участь і підтримати цю важливу справу». Очікується, що велопоїздка Христюка триватиме приблизно два місяці (54 дні), і він буде документувати свою подорож у соціальних мережах, щоб інформувати своїх прихильників про його прогрес. «Я радий розпочати цю подорож і вдячний за підтримку моєї громади», — сказав Христюк. «Разом ми можемо змінити життя тих, хто постраждав від конфлікту в Україні». Будь ласка, приходьте підтримати Дарія на початку його подорожі завтра о 9 ранку в Nature House біля Lost Lagoon у Stanley Park. Дарій буде доступний для кількох інтерв’ю та фотографій перед від’їздом із природного дому Стенлі-Парк на Лост-Лагун у Ванкувері . Детальніше про те, як підтримати велопробіг Дарія Христюка: Відвідайте його сторінку збору коштів за адресою www.gofundme.com/f/k47e6-je-roule-pour-lukraine?fbclid=IwAR1e416SdkSKDzug4geC7aZ_jdjnV6kiN6iweO7SoElmCAtyicSII4szX8o Instagram www.instagram.com/dariy_khrys/?hl=en
-
доброго здоров'я, пробачте що я турбую вас, може у когось є можливість позичити 100 грн, може хтось зможе трохи більше (на їжу) 🙏🏻❤️ Буду дуже вдячна!!! Надам документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏🏻
-
Seeking a single white male or female, who is looking for a place to live, to rent the lower level of our new rental home. Comes mostly unfurnished. Have posted pictures of outside of house. Area is Crescent Beach. Rent is 1000 plus utilities. Wifi can be shared. Available June 1st. Preferred applicant is: White One of two genders Meat-lover Conservative Not queer or kinky Semi- or not employed No active criminal charges Has a truck Has a bulldog or a tiger Has at least two guns Loud but pleasant voice Friendly and positive Non heavy drug user At least one reference Credit check not required Responsible drinker Over age of 20 Likes drama
-
Конечно 👌🏼 но, я быстрее обращусь к человеку, который подаёт руку помощи, а не тыкает носом ради удовлетворения своего эго 🫡 возможно я не права, но это на то похоже. Я за отсутствие конфликта, возможно Вас обидело моё слово «жесть» но так как не знакома пока что с жизнью в данной стране и городе, возникает такое чувство. Обидеть или унизить не хотела, но действительно попахивает дискриминацией. Это если рассматривать ситуацию не с эмоциональной, а логической точки зрения.