Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всім привіт! Я нещодавно приїхала до Ванкувера і хочу порекомендувати себе, як #TATOO artist, в салоні на разі ще не працюю, але залюбки зроблю тату для Вас вдома, вдвічі дешевше ціни в салоні. Хто бажає переглянути мої роботи і поспілкуватися про майбутнє тату пишіть мені в ПП) Дякую
-
Можно жарить веганские бургеры 🍔и запах почти будет как от обычных, поэтому скорее всего больше похоже на дискриминацию 😆
-
пробачте, але як веган, не могла пройти повз цієї дискусії:) відразу вточнюю, що все написане не є направлено тільки на Вас особисто. по-перше, мати вдома продукти жорстокості до тварин дуже тригерить, коли дізнаєшся весь масштаб цієї проблеми. по-друге, це ще й питання гігієни їжі. я думаю, всім знайоме поняття cross-contamination. сире м'ясо може залишати велику кількість невидимих небезпечних бактерій на посуді, в холодильнику, раковині і т.д. вже не кажучи про те, як тваринний жир набагато скоріше розповсюджується по поверхням і який сморід від нього йде для тих, хто від нього відвикнув. найбільше обурив коментар, де це назвали дискримінацією, яка прирівнюється до расизму. вегани піклуються тільки за чистоту спільного приміщення, коли люди які "здають в оренду тільки словянам/білим" засуджують людей виключно через національність, ще не знаючи про те, які ці люди є насправді.
-
Кто жалуется, тот везде жаловаться будет :) Гречки полно оказалось, творог в костко отличный для сырников и запеканки, сало видел пару раз, но я и дома его ел только на природе на 3 день похода. Огурцы маринованные тоже из костко вполне съедобные.... Квашеная капуста есть по немецкому рецепту . Хочу найти опят маринованных или замену для них. Впереди лето - время выбрать достойного местного пива. Может есть квас или альтернатива ему . А кто жалуется - это его выбор :)
-
instagram.com/tattoo_vancouver?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Можно линк на ваши работы?
-
Квас есть точно в Harbour Spoon ))
-
А во сне чтобы не храпели!
-
Во дела 😁 наконец-то полезная инфо в этом чате. А то все про творог и творог
-
И интимничали потише .. особенно если геи🤣
-
Не радуйтесь, брехня это!
-
CRA возвращает деньги е-трансфером, если переплатить) Местами тут всё-таки удобно