Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я регистрировала мужу msp, и не ставила галочку на фарма, потому что требовались какие-то дополнительные данные,которых нет. Пришла карта msp, а через неделю пришла бумага фарма кер.
-
Я колись відвідувала онлайн ярмарку вакансій . Як на мене то було більш круто . Тобто, ти заходиш на ту сторінку, а там до 20ти різних роботодавців сидять онлайн. Стаєш, типу, в онлайн чергу на інтерв’ю. Починаєш розповідати на пряму HR від кожної фірми хто ти і на що спроможний. Цікавий досвід, але, здається мені, що то було не від Mosaic.
-
Yes, быстро движется
-
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/pharmacare-for-bc-residents/who-we-cover/ukrainian-cuaet-arrivals Всем кто по CUAET автоматом первый год pharmaCare plan C (что бы это ни значило)🤷♂️
-
Лол, я как раз еду, щас будет 1001!
-
🇺🇦 10 травня відбудеться вебінар щодо можливості безкоштовного навчання для українців за програмами Junior IT Analyst та Junior Data Analyst від американської організації NPower (тримісячні курси) Випускники отримують послуги з працевлаштування та матимуть змогу безоплатно продовжити навчання на наступних курсах 👉 Для резидентів Британської Колумбії є гарна можливість почати навчання вже влітку (в інших провінціях черги в листах очікування на півроку вперед) Реєстрація на вебінар за посиланням: www.eventbrite.ca/e/copy-of-junior-it-programs-info-session-british-columbia-tickets-632334729197 Також на сторінці події можна записатись на наступні вебірари, якщо найближчі дати вам не підходять: fb.me/e/VxCjxqRv
-
Ох це так, а може і є робота, просто шукають іншу)?
-
Там была вторая очередь из 10 человек