Ванкувер2022 🇺🇦
-
🇺🇦 10 травня відбудеться вебінар щодо можливості безкоштовного навчання для українців за програмами Junior IT Analyst та Junior Data Analyst від американської організації NPower (тримісячні курси) Випускники отримують послуги з працевлаштування та матимуть змогу безоплатно продовжити навчання на наступних курсах 👉 Для резидентів Британської Колумбії є гарна можливість почати навчання вже влітку (в інших провінціях черги в листах очікування на півроку вперед) Реєстрація на вебінар за посиланням: www.eventbrite.ca/e/copy-of-junior-it-programs-info-session-british-columbia-tickets-632334729197 Також на сторінці події можна записатись на наступні вебірари, якщо найближчі дати вам не підходять: fb.me/e/VxCjxqRv
-
Ох це так, а може і є робота, просто шукають іншу)?
-
Там была вторая очередь из 10 человек
-
Це треш, а ви там, як розумію? Розсмокталися - це типу 900 людей зараз)??
-
Если есть инструктор по вождению, кто может "провести" по маршруту 999 Kingsway, Vancouver и помочь советами на этих выходных - отзовись в личные сообщения. Class 5 Road Test в понедельник.
-
Також так думаю) Це про те, зо позицій не багато, а людей дуже багато?
-
Треш , дякую) зараз все подивлюсь що там відбувається
-
Якщо чесно то складно було розібрати чи є в них вакансії бо біля кожної майже стійки де шукають не електриків не пламберів не лікарів і ІТ спеціалістів була просто купа людей які стояли один за одним а на питання за чим стоять казали шо не знають а стали бо тут багато вже стоять
-
Вот например, youtu.be/tG8oo1bQ2Hc
-
Спасибо! Как раз по этому видео я уже покатался сам пару раз. В целом проблем с вождением вроде нет, но все равно с первого раза сдать не вышло. Второй раз совсем не хочется еще раз завалить - страхуюсь
-
Дорогое community - помогите с советом, мнением. Завтра лечу в Эдмонтон- подаваться на Украинский загранпаспорт. Что везу с собой: ⁃ Украинское свидетельство о рождении ⁃ Просроченный внутренний Украинский паспорт - по нему поддавалась на CUAET ⁃ Open work permit ⁃ Новые канадские права ⁃ Канадская Виза в паспорте рф. ⁃ Загранпаспорта Украины не было никогда Понимаю что скорее всего удача мероприятия будет зависеть от того человека в посольстве на которого я попаду … Но может кто-то знает , что надо сказать , спеть, чтобы все получилось. Потому что шансов 50/50. Может у кого то был такой опыт. Спасибо заранее за ваши светлые мысли !