Ванкувер2022 🇺🇦
-
Доброго вечора Плануємо переїжати в Ванкувер з Лондон Онтаріо. Підкажіть будь-ласка в якому районі найкраще шукати житло. Чи потрібно міняти водійське посвідчення видане в Онтаріо ??
-
та точно успею на всё, живу на этой реке))
-
Пишете в Гугле bc freshwater fishing license, tidal fishing license, crab license
-
в которых вам не понравится жить)) какие цели? Ближе к природе, вид на залив, рядом с работой, дешевле…?
-
А вот эти лицензии на любительскую ловлю рыбы или сбор краба. Это че и как?
-
В яких районах взагалі не варто шукати?
-
Дякую
-
Так, водійське посвідчення треба міняти. Подивіться на сайті ІСВС скільки у вас на це часу.
-
лучше что бы что?)
-
Не знаю як у Ванкувері, у нас перша квартира в Лондоні була як нам говорити в хорошому районі, але без машини ми не могли навіть за покупками сходити
-
Блище до води і що б була розвинена інфраструктура(супермаркети під боком, ресторани, магазини) блище до цивілізації
-
Дякую
-
Ок, якщо вам так щоб можна було без автівки обходитись, дивіться West End, Kitsilano, Metrotown, Brentwood, Coquitlam Centre.
-
Не хотел никого обидеть, так, личные наблюдения после путешествий по metro area
-
Surrey около Gateway и Surrey Central (особенно Surrey Central) - это практически аналог Ист Хастингс, при этом King George вполне приличное место, а ниже - еще лучше (но и дороже). Downtown Eastside (печально известный Ист Хастингс). Все, что левее Bridgeport Sky Train (если не любите звуки самолетов, идущих на посадку). Вообще все, что угодно, если окна выходят на Скай Трейн - очень шумно.
-
В целом, если окна дома выходят на дорогу 4+ полос или на Скай Трейн - я бы очень сильно подумал, только если вы не снимаете жилье на 15+ этаже
-
Треба кому? Безкоштовно, самовивіз з норс Ванкуверу
-
А мы наконец получили ключи от квартиры. И все выходные будем переезжать 🤸🤸🤸🤸
-
Це реклама від самого телеграму Адмін від неї позбутись не може та нічого зробити теж
-
И меня, ниче не словил, а отчитываться нужно(
29 Jan 2023, 04:08
64107/208459
about 2 hours ago