Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я не міряла, але по відчуттям 18-20 градусів. Я помочила ноги, а у сина в 16 років кров бурлить)
-
Їдьте або рано, або після 17. Парковка хоч і чимала, але бажаючих ще більше. І не ловить зв’язок.
-
Всем привет, завтра собираемся на занятие по йоге здесь, вдруг кто-то хочет присоединиться. В Китс бич. В 9:50. PS я не самоучка и только энтузиаст, а преподаватель с 8 годами опыта))
-
Доброго! Подскажите из опыта, bc health card msp как долго делается по времени? И возможно у кого-то есть понятная инструкция или ссылка на видео
-
Я в целом планирую регулярно проводить, так что велком если даже иногда будет получаться!)
-
Доброї ночі 🇺🇦 ❗❗❗📢🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗❗ 🇺🇦ПРОШУ НЕ ВИДАЛЯТИ ПОСТ . Допоможіть будь ласка нам 🙏 Ситуація просто жахлива склалася. Дуже прошу Вас .🙏Виїхали на вмання,бо не знали і не мали іншого виходу .Залишилися без нічого.В прямому сенсі. Обіцяли родичі переслати із за кордону кошти ,але вийшли затримки у них ,на скільки не знаємо 😔так і не отримали ми . Зараз ми стоїмо грубо кажучи по серед траси приблизно в 30 км від Умані в сторону Вінниці Не маючи ,ні Палива ,ні Грошей на заправку не кажучи про продукти ,,..теплих речей немає,взагалі ніяких.з нами дитина мала .Самі ми з Харківської області,Біженці ! Допоможіть будь ласка якщо хтось має змогу допомогти ' коштами на карту ,на бензин .якщо хтось поруч не далеко від нас ,це взагалі супер 🙏,трішки нам би палива 🙏 ,продуктів хоть трішки якихось 😔 ,теплі речі потрібні ,так як в нас нічого не має . .Розумiю як це глупо виглядає можливо комусь смішно ,але ,я прошу ,Вас .. нам дуже потрібна допомога від не байдужих людей !!!🙏🙏🙏🙏 В найближчий час я обіцяю що прикладу зусиль та поверну всі кошти .Не проходьте повз ... 🙏🙏🙏 З Повагаю ,Дякую 🙏🙏Слава Україні
-
Значить я себе недооцінила) бо вирішила зачекати ще пару тижнів до купання. Тепер калачем мене туди не заманиш 😂
-
Что я пропустил? 🤣🤣 Или ты про максима, который застрял между Уманью и Винницей без теплых вещей? Так он давно там застрял...