Ванкувер2022 🇺🇦
-
www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwiyw5ayh4T_AhUBKa0GHUi4CtEYABAMGgJwdg&ohost=www.google.ca&cid=CAESkAHg9o8bI3d3FKlHdE4dxboEWIMPZYl1tU1KBOTHyk-mFaNS6nEnYdrb9eLGJVgtDASgfOMPl0WXbmCcUSmEViY-gjXszLRSDcI2sycc_2I-8UHuNj1v1tXTi2NRVDVyk9mo_hGRPXhL1_-VhhaBbbBk8sK9h77zrG1oLap9evYkoOMNcBtQkN_wITGrYcb_Bl0&sig=AOD64_1fEDmGI6OjMHwPnPY9IOupK5Pa7g&ctype=46&q=&ved=2ahUKEwiRq4-yh4T_AhUVIzQIHaQsBWEQzzkoAHoECAYQFQ&nis=2&adurl=
-
Доброго всім дня. Таке питання. Чи міг би хто пустити на ніч з 21 на 22 травня переночувати?) свого роду каучсерфінг тільки серед своїх) Літак прилітає о 19 годині вечора, зранку їду,буду брати авто на прокат і їду далі. Буквально на ніч до ранку якщо є така можливість в кого буду вдячний….. Щоб не переживали документів фото всіх можу надати щоб зробили собі) Про себе розповім за потребності, речей один рюкзак питомців немаю,завчасно дякую. І наступне питання хтось можливо був на остові Ванкувер , цікаво було б поговорити,почути що там дивитися варто,куди їхати дайте фіт бек якщо є такі люди.
-
Уже вовсю идет подготовка 😉
-
12:00