Ванкувер2022 🇺🇦
-
Хотите попробовать себя в торговле активами? Наша команда приглашает вас. • Опыт не обязателен, мы готовы обучать и помогать вам зарабатывать до 5% в день к вашему депозиту. • Мы гарантируем ежедневный доход от $150. • Никакой предоплаты не требуется, мы берем 15% от вашей чистой прибыли.
-
Хотите попробовать себя в торговле активами? Наша команда приглашает вас. • Опыт не обязателен, мы готовы обучать и помогать вам зарабатывать до 5% в день к вашему депозиту. • Мы гарантируем ежедневный доход от $150. • Никакой предоплаты не требуется, мы берем 15% от вашей чистой прибыли.
-
-
Друзі, запрошую на пробний безкоштовний урок з програмування в Minecraft або Roblox Дітки від 5 до 17 років Онлайн школа, уроки проходять на платформi з вчителем Пишіть, будь ласка, в приват )
-
До сих пор не знаете, как достичь успеха в своём бизнесе, получать заявки и повысить узнаваемость среди конкурентов? 🤔 💁🏻♂️ Меня зовут Владислав и я занимаюсь комплексным продвижением бизнесов и людей в соцсетях 💫 📊 Я смогу продвигать Ваши услуги через: ✅ Instagram ✅ Facebook ✅ TikTok ✅ Twitter ✅ YouTube ✅ Pinterest Время выходить на новый уровень дохода, узнаваемости и в целом жизни! Пишите в личные сообщения ☺️
-
"Знову цвітуть каштани, хвиля дніпровська фрейзерська б'є..." Mary Avenue Park maps.app.goo.gl/J1NkbGMMmfbwP2xf8
-
може цього літа також пустять🤤
-
No Frills есть не дорогой магазин
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, чи хтось отримував субсидію на відвідування Recreation centre (басейн, спортзал) для українців по CUAET саме в СУРЕЙ? В Recreation центрі відповіли що їм потрібно referral letter on letterhead from settlement agency або completed Refugee Referral Application from an approved settlement services agency. В Mosaic кажуть, що таке не дають, Success взагалі не відповів на запит 🧐. Хоча в інших містах, наприклад в Барнабі, знаю що по CUAET отримують субсидії без цих referall letter
-
А не підкажете до кого з цим звертаються? Я в Бернабі)
-
www.burnaby.ca/services-and-payments/seniors-and-family-support/recreation-credit-program
-
Так, але для цього надо рік тут пробути, а я тут 2 місяці(
-
Пишу в личку
-
До сих пор не знаете, как достичь успеха в своём бизнесе, получать заявки и повысить узнаваемость среди конкурентов? 🤔 💁🏻♂️ Меня зовут Владислав и я занимаюсь комплексным продвижением бизнесов и людей в соцсетях 💫 📊 Я смогу продвигать Ваши услуги через: ✅ Instagram ✅ Facebook ✅ TikTok ✅ Twitter ✅ YouTube ✅ Pinterest Время выходить на новый уровень дохода, узнаваемости и в целом жизни! Пишите в личные сообщения ☺️