Ванкувер2022 🇺🇦
-
No Frills есть не дорогой магазин
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, чи хтось отримував субсидію на відвідування Recreation centre (басейн, спортзал) для українців по CUAET саме в СУРЕЙ? В Recreation центрі відповіли що їм потрібно referral letter on letterhead from settlement agency або completed Refugee Referral Application from an approved settlement services agency. В Mosaic кажуть, що таке не дають, Success взагалі не відповів на запит 🧐. Хоча в інших містах, наприклад в Барнабі, знаю що по CUAET отримують субсидії без цих referall letter
-
А не підкажете до кого з цим звертаються? Я в Бернабі)
-
www.burnaby.ca/services-and-payments/seniors-and-family-support/recreation-credit-program
-
Так, але для цього надо рік тут пробути, а я тут 2 місяці(
-
Пишу в личку
-
До сих пор не знаете, как достичь успеха в своём бизнесе, получать заявки и повысить узнаваемость среди конкурентов? 🤔 💁🏻♂️ Меня зовут Владислав и я занимаюсь комплексным продвижением бизнесов и людей в соцсетях 💫 📊 Я смогу продвигать Ваши услуги через: ✅ Instagram ✅ Facebook ✅ TikTok ✅ Twitter ✅ YouTube ✅ Pinterest Время выходить на новый уровень дохода, узнаваемости и в целом жизни! Пишите в личные сообщения ☺️
-
Доброго вечора. Напишіть, будь ласка, ті, в кого був досвід отримання візи для дитини "примусовим" методом - відправка паспорта без отримання запиту на нього. Мати розлучена з батьком дитини.
-
Если отец не даст разрешения вы тут и PR не получите
-
Привіт! Чи заповнював хто-небудь вже оновлення на PharmaCare? Маю маленьке питання, якщо можливо поділіться досвідом🙏
-
Ребят, кстати вопрос относительно MSP Там же она обновляется раз в год Тем кто кто приехал меньше года назад (3-4 месяца), тоже надо обновлять?
-
Я не так понял наверное ) сорри
-
Це не про запит від батька це про паспорт, ні?
-
відписала)
-
А поясніть, будь ласка, що то таке - оновлення на PharmaCare?