Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ось відповідь, яку я отримала миттєво, тому тепер навіть не знаю чи це спрацює (
-
Які дані потрібно вводити при реєстрації? Тобто які документи підготувати, щоб встигнути?
-
Так, о 17.00 за Ванкувером майже щодня з‘являються слоти. Найскладніше - встигнути забронювати
-
Якщо продовжувати , то можна просто вислати паспорт . Летіти треба якщо новий
-
Доброго ранку спільнота ! Підкажіть, є в групі/ в Ванкувері грумери які вже працюють - шукаю якісний сервіс для свого звіра. Заздалегідь дякую.
-
Ім‘я, Прізвище, По батькові, номер телефону, імейл. Все
-
Short term rent ❗️❗️❗️ Subletting room from 1 June - 1 July (most likely could stay longer; will negotiate) oakridge station 🚉 R4 bus stop. 33 westwoodstock avenue/ Vancouver. Everything included : $1000 Please only girls. Сдается комната 33 westwoodstock avenue, Vancoouver. Рядом с oakridge station 🚉 R4 Bus stop. Все включено. С 1 июня- 1 июля ( возможно будет продление) цена: $1000
-
Hello. I`m sharing job postings from PICS internal email. Attached are job postings for the new DSFS and Seniors on the Go programs. The positions available are: Program Coordinator - DSFS Program Facilitator – DSFS Program Assistant – DSFS Project Coordinator – Senior on the Go Program Assistant – Seniors on the Go If you are interested in applying for any of these positions or know someone who may be interested and qualified, please email a resume and cover letter (with wage expectations) to [email protected]. Please state the name of the position in the email subject. Thank you.
-
На прошл выходных гуляли возле Грэгвила, и там недоходя до него есть тоже пристань с магазином и рыбаки с лодки продают свежие креветки каждый день с 13:00 примерно приходит лодка до 14-15. Цена 25cad за lb, то есть почти 60cad за кг. Как по мне немного крэйзи) но я прекрасно понимаю что это свежие и тп. )
-
На Jobbank я часто видела работу на фермах
-
Привіт. А хтось тут лікував вже зуби у студентів-стоматологів? Які враження, ціна? Сьогодні у мене чи то пломба випала, чи шматок зуба разкришився.... Болі нема ні на горяче, ні холодне, ні солодке, отже зуб без нерва , скоріш за все. Хтось може порадити відносно дешевого стоматолога?
-
У кого-то есть опыт пользования приложением TaskRabbit?