Ванкувер2022 🇺🇦
-
Этот пост был про наших эмигрантов вообще, а не конкретно про вас. Я не сомневаюсь, что вы все делаете правильно, и не надо обижаться. Я сама с Украины и прекрасно знаю наш менталитет. Я работаю с эмигрантами с Украины и вижу ошибки новоприбывших. Хотите - принимайте к сведению, хотите не принимайте. Обижаться не стоит.
-
Всем привет Кто платил депозит в BC hydro? Нам сейчас пришел запрос, что мы должны оплатить депозит в размере 230$ и что его вернут нам в течение двух лет, норма ли это? При этом счет за месяц 30$… И может кто то уже его себе возвращал? Мы не можем быть уверенны, что будем на одной и той же квартире два года.
-
правильный и acceptable attitude является дорогой к успеху здесь в Канаде
-
Наши дают вам советы про attitude из любви и сострадания к соотечественникам. Мы просто все это понимаем, так как сами проходили все это. И хочется вас уберечь от наших ошибок. Поверьте, я сейчас трачу свое время на это из любви к вам, соотечественникам. Я могла бы просто пройти мимо. Но я с вами работаю каждый день. И я хочу, чтобы вам здесь было легко и хорошо. Чтобы вы все устроились на хорошие работы. Все остальные пройдут мимо, никто не будет давать советов. Вы просто будете получать вежливые отказы.
-
Ваш аккаунт буде подорожувати з Вами. Тому ваша адреса не принципова. А заплатити прийдеться
-
Я всегда рада выслушать мнение с другой стороны и очень вам за это благодарна 😁 Скажу более того, я слушаю мнение людей с той стороны каждый день 😁 Все будет хорошо!
-
В чому мінус, що ми приїхали з України? А як поводять себе іммігранти з інших країн ? А ви знаєте як вони «плачуться» і які вони бідні нещасні, тому що у них громадянська війна. І вони бідкаються, плачуть і випрошують «плюшки». І їм одразу при в’їзді в Канаду дають ПР. А ми втікли від того, що на нас напала інша країна, країна- агресор. І чому я повинна це приховувати? І якщо людина ввічлива, то вона в будь-якій країні буде така. Це залежить від самої людини. І, останнє, люди скрізь однакові! Є однакові типажі в різних країнах. Так що все залежить від вихованості, розуму і відношенню до оточуючих.
-
Вибачте, а кому це при в’їзді дають пр?
-
Нам одобрили рент в 3 местах, без запроса никаких документов. Вообще никаких, даже референс не нужен был от прошлого лендлорда. Все на шарме и с улыбкой. Так что есть правда в ваших словах.
-
Кейси с Афганістану наприклад , деякі отримують піар дуже швидко, знайома родина отримала за 3 тижні. Все індивідуально звичайно
-
Всім привіт. Шукаємо квартиру з першого липня. Можливо хтось з‘їжджає. Наш бюджет - 1800-1900$ (ми розуміємо, що для самого Ванкувера це замало, тому розглядаємо сусідні міста :Річморд, Бернабі тощо). Квартирою-студією будеом повністю задоволені. Ми розуміємо, що квартиру знайти важко, тому розглядаємо і варіанти кімнат в оренду (1000-1400$). Ми без дітей, чоловік та дружина, з гарною кицькою-британкою. Переїжджаємо з Галіфаксу. Маємо малесеньку, але надію, що зможемо знайти квартиру віддалено. Якщо в когось є якісь пропозиції, будемо дуже вдячні.
-
Как обычно, заворачиваю тачки🤙