Ванкувер2022 🇺🇦
-
А нужно какую спец обувь или босяком тоже норм?
-
Дорогенькі, а підскажіть де ви купляли шампури? З мангалом проблем не маю а от шампурів не де не бачу, тільки ті що дя пісмаження маршмелоу, а вони типу виделки на кінці.
-
Прекрасное путешествие на пароме под самый конец немного подпортил сей персонаж в колготочках, закуривший на палубе вопреки куче табличек, запрещающих курение в любом виде. Такой вот Ванкувер - город контрастов. 🤷♂️
-
Я неоднократно писал про Hannam, но только в связи с тем, что у них на кассе переходники дешёвые по $2 продаются 🤣
-
Хм Тобто навіть work permit можуть брати участь?) Цікаво якщо так
-
Ну ворк пермит не знаю, а BC ID или права точно должны сработать
-
Дякую за інфо
-
Всім привіт. Я зі своєю компанією у Неділю, 28 травня, у Vancouver Playhouse буду проводити конференцію зі штучного інтелекту, де серед гостей будуть топ-левел люди з Midjourney, Amazon AI, венчурні капіталісти (засновниця сайту Kijiji) та концепт художники світового рівня, що працюють з Marvel Studios, Universal Studios Hollywood, DC, Paramount Pictures і купою ігрових студій світового масштабу. Очікуються інтерв'ю, доклади, можливість запитань з залу, круглий стіл і дебати спікерів. Уся інформація на сайті: multiplatformai.com ВХІД ВІЛЬНИЙ. Треба тільки зареєструватися на платформі дистріб'юції квитків. Кількість місць обмежена. Буду радий бачити українців серед гостей. Готовий відповісти на усі питання.