Ванкувер2022 🇺🇦
-
Психолог в Канаде - это обязательно магистерское образование. Бакалавр - это counsellor.
-
Головне вчасно помітити, що ваш стан змінюється, і чим раніше - тим швидше приймати міри. Зараз я взагалі відловила на початках, помітила, що туплю і голова мутна, вдарила по магнію і вітаміну Б - попускає.
-
Психолог тут називається «therapist” він працює тільки з ліцензією законно.він надає медичну допомогу у сфері ментального здоров’я .Діло кожного звістно,просто щоб не бути осудженим чи депортованим раджу неліцензованим психологам називати себе «life coach”
-
Кстати, о работе со стрессом) Кто-то хочет пойти в бассейн в Коквитламе? У меня есть тренер из Украины, хороший, я бы вернулась тренироваться по программе, но нужен партнер=) Кто-то хочет плавать по расписанным тренировкам онлайн с тренером?
-
Не в Канаде. В Канаде на counsellor обязательно бакалаврат.
-
Да, за исключением случаев когда пациент предоставляет угрозу или себе или другим.
-
В посольстве имеют право женить. Узнавайте там подробности..
-
Мабуть у мене погані новини. Подаватись то ви можете з будь-яким дипломом, що пройшов евалюацію. А ось працювати лікарем - ні. По факту треба заново вчитися в Канаді.
-
Вам в какой юрисдикции нужно - для Канады или для Украины?
-
І ви не одна! Про це вже багато літератури написано, і також справи у суд подано. Це цілком нормально. У вас є мета, і ви робите кроки - нехай все що кажуть інші вас не бентежить. Ви не можете контролювати що вони кажуть - контролювати ми можемо тільки свою реакцію. Надсилаю вам обіймашки 🤗🤗🤗