Ванкувер2022 🇺🇦
-
Сегодня Кевин показывает новую где еще никто не жил квартиру в Ленгли
-
Добре, ось інша порада. Знайти круту роботу, заплатити грузчикам і нафіг ті друзі.. Не розумію на яку відповідь ви очікуєте? Це шось типу «як мені попасти в США, без американської візи» 🙂
-
Аренда или покупка? 😀
-
Дякую за пораду))
-
Привет Отдам детские вещи, зимние, осннние и обувь на 5-7 лет. Самовывоз из Riverdistrict
-
доречі переїжджали днями, взяв юхол цей, дебют мій, так би мовити ) вийшло норм. Взяв на три години 10-фіт трак, запхали туди все, перевезли норм. Вийшло на все про все десь 15км, обійшлося разом з паливом та доп страховкою про всяк випадок в 75 баксів
-
Я не дуже розумію, як думання чи недумання про людей в Україні заперечує переживання людей, які живуть тут. Стандартна фраза "Подумай про тих, кому гірше" на справді дуже шкідлива. Це знецінює почуття людини і залишає її один на один із проблемою. Плюс це типова помилка мислення бо завжди знайдеться той, кому гірше, тоді виходить наші проблеми ніколи не будуть важливими. На жаль через такий спосіб мислення люди запускають свої проблеми і не звертаються за допомогою або звертаються запізно, коли не здатні ні спати нормально, ні на роботу ходити і нічого крім купи таблеток вже не допоможе. Я щиро рада, якщо Вам пощастило не зустрітися із депресією чи ПТСР-ом, але на жаль так пощастило не всім. І люди, кому пощастило менше, мають право про це говорити.
-
Самое смешное, что потом можно вернуть бутылку в магазин и мы дадим вам всего 10 центов
-
пляшки здавати
-
Надо собирать 🤣
-
Я в Украине 2000 гривен в месяц получал
-
Ну как за год
-
Ну да, зарплата за год)
-
Недорого совсем 😁
-
Любі друзі, у нас новинка в магазині: пляшка гарного віскі всього 35000 cad before taxes, 40 тисяч з податками
-
добрый день ,ищем таунхаус 3 бедрум в ленгли ( аренда)
-
скотчем до пляшки примотана )
-
акція, шоколадка у подарунок )
-
Хахахаха
-
И просить что то бесплатно еще так как много платишь
29 Jan 2023, 04:08
66456/208459
about 2 hours ago