Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всім привіт. Підскажіть будь ласка, якщо кішку перевозити з Канади в Європу - їй щось потрібно робити? В неї є паспорт, чіп, я робила їй 8 місяців назад дві прививки перед поїздкою сюди. Чи треба щось робити знову з прививок чи щось щоб везти назад в Європу?
-
Нещодавно дзвонила в німецьке консульство, там сказали, шо не треба нічого (цікавили тітри, бо в мене євр.паспорт та титрів немає). Якщо паспорт український, то не зрозуміло - краще подзвоніть до представників країни, куди будете летіти. :) Теж цікавить це питання, та сподіваюсь, цих документів, з якими їхали сюда, вистачить))
-
Мені дуже важко її віддавати батькам, томущл дуже сильно люблю її! Але розумію що там їй буде краще…. З моєю нестабільністю їй погано .. постійно сама вдома (при тому що дуже залежить від людей і чекає мене), плюс постійні переїзди, таскати її і нервувати і тд… тому довелося таке рішення прийняти..
-
Доброго вечора панство! Потрiбна кiмната близько к гiлки expo line район бернабi чи до комершал бродвей! Для мене: хлопець 30 рокiв, без дiтей та дiвчини! Не пью не курю! Займаюсь спортом! Е робота на фул тайм! Та парт тайм друга! Можу платити до 900$ !
-
📈 Нужно 5 человек на удалённую работу Требования: быстрая обучаемость и 2-3 часа свободного времени в день Заработок от 300💵 в первую неделю Жду в Директ