Ванкувер2022 🇺🇦
-
Згідно відео «Канада помирає» там в основному злочинці - рецидивісти, де навіть тому, хто робить замах на вбивство абсолютно нічого не буде, що вслід стало тим, що вбивство відбулось Тому хз який сенс тримати їх та витрачати кошти на безпечну дозу, койко-місця, реабілітацію їх У мене випливає логічне питання: Хто буде відшкодовувати збитки, які наніс наркоман-рецидивіст?
-
Поліція ці питання вирішити не може, тут ціла система потрібна
-
Це інше питання. Я погоджуюсь, що брати і відпускати одразу це так собі метод, але підозрюю, що це направлено на те, щоб не збивати природній цикл їх існування, котрий і так їх вбиває. А саджати у тюрму, реабілітувати, то кошти
-
Та й згідно першого репорту після декриміналізації ситуація не покращилась
-
Наркомани ніякому суспільству не потрібні. Вони не подобаються нікому. Демократія ні до чого, коли вони загрожують цивілізованому суспільству. Захищати злочинців - хвороба та злочин На мою думку, добровільно-примусова депортація в псих лікарню та перетворення в овоча де краще для наркомана та суспільства
-
А так зараз це чисто десь бабки попилити фарм компаніям
-
Якщо Ванкувер перетвориться на Портленд, то буде не весело Декриміналізація згідно досвіду Португалії працює лише тоді, коли дійсно злагоджений процес реабілітації
-
youtu.be/_RaWzJUeT0o
-
+ 3 взрослых и 2е детей
-
І все це за рахунок платників податків
-
Тому давайте покращувати їх життя та перетворювати все більше людей в наркоманів, а також різати бюджет та права поліції, а також кричати дітям «куріння шкідливо», але от після школи можете зайти за сейф дозою
-
У мене більшість друзів дитинства поспивались тихо до віку 30 років, а деякі встигли вмерти вже від горілки
-
Канада вмирає, а ми приїхали подивитись😂 З точки зору держави статистика така, що «вмирати» певна частина населення схильна хоч від наркотиків, хоч від алкоголю, хоч від орео. Все у нашій природі і потягу до самознищення. Тому виправляти тих, хто при всіх можливостях до нормального існування обирає такий шлях немає сенсу
-
Заборона палити направлена на те, щоб некурці не дихали отруйним димом. Тобто мета це зниження ефекту на оточуючих. Наркоман вживає сам і це на оточуючих не впливає. При цьому алкоголь ми не забороняємо, хоча стан глибокого сп'яніння більш небезпечний з точки зору агресивної поведінки, ніж стан наркотичного.
-
А ще вб’ємо бізнес даунтауна, бо ну ашо вони ж люди
-
А ще заборонимо палити в громадських місцях, але поставимо урни для голок у туалетах та дозволимо ширятись будь-де
-
Я казав вище, що споживачі важких наркотиків це потенційно інша категорія, котра у основі свого вибору є в першу чергу злочинною, а наркозалежність це вже наслідок