Ванкувер2022 🇺🇦
-
Интересно сколько у них займет времени проверка этой справки.
-
Це таке ж питання, як і щодо BMO, чи інших відгуків. Мені реально потрібні відгуки від людей, які брали у них квитки, бажано з Ванкувера, бо у них всі відгуки Вінніпег ітп .. Лінк на групу не кидаю Моє питання: Друзі, хтось брав квитки у людей, які типу «гуманітарні квитки», там де 150$ передоплата, а потім вони кидають всю інфо?
-
6 часов это жесть!
-
Я вначале брал у них талон, ждал где то в районе 90 минут пока позовут к окошку и потом уже сдавал бумаги на 4 класс
-
Ваші поради мені не потрібні. Якщо ви думаєте, що розумніші за когось, це відчуття зазвичай дуже швидко обламується. Абсурд бачу в тому, що ви побачили в чомусь рекламу, виявилось що ні, і вам все одно хочеться своє довести. В вашій професійності заробляти/економити гроші/купувати квитки не маю сумніву
-
Я в итоге не купила у них билеты, нашла подходящий сама. Но отправляла им 150$ предоплаты для просчета билетов, потом они мне их вернули, все было ок. Просто смотрите сами тоже, у них очень хорошие варианты, дешевле чем то же самое онлайн, но есть шанс что у них чего то не будет что вы можете сами купить. Например AirTransat они не продают, а там хорошие цены. Туркиши включают два чемодана, их тоже заодно посмотрите.
-
Expedia, west jet