Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я кидала через apple pay на моно і звідти донатила
-
Ось профіль Лариси Польської, я з нею співпрацювали ще до 2022. Її фонд зараз теж працює. Вона з Херсону. То можна напряму донатити в фонд. То реальна людина, перевірити теж легко, якщо фонд загуглити. Я вже перевела трошки по всім, кому могла і знала. Але я дуже за те, щоб організувати для ЗСУ і не тільки якійсь варіант збору. На острові всі дуже повільні та на своїй хвилі. Але я пробую пробити тут. Збирали куму на мавік вже. www.facebook.com/polskal?mibextid=LQQJ4d
-
Дякую!
-
Допоможу з приготуванням та прибиранням
-
В цю суботу - 10 червня - проходить офлайн конференція на тему PR та освіти в Британській Колумбії Жива зустріч зі спеціалістами, а також панельна дискусія з українцями Ванкуверу, які розкажуть про свій шлях від навчання до отримання PR/громадянства Вхід безкоштовний 🔥 www.eventbrite.ca/e/pr-tickets-649781713597
-
Друзі ще 3 людини, і гра відбудеться 😍 Трішки відео про гру для більшої кількості вас на грі :)
-
🤫питайте знайомих, йдіть в поліклініку питайте. Мені так на роботі дали контакти лікаря, але сказали не говорити іншим, від кого :)))
-
Жуткая история из Канады В Канаде девушка случайно обнаружила в лесу труп оленя и решила установить камеру, чтобы понаблюдать за хищниками, которые придут полакомиться сырой плотью. То, что камера засняла ночью, шокировало всех. Две обнажённые женщины пришли в лес и стали есть сырое оленье мясо. Сектанты? Ведьмы? Сатанисты? Вопросов много, ответов нет.