Ванкувер2022 🇺🇦
-
Просто ділюся досвідом. Велике неймовірне спасибі Канаді за допомогу! ❤️🇨🇦
-
Мене не дратує зовсім. Я адаптувався, не звертаю уваги. Але висновки на майбутнє роблю. В мене є власна ціль, а що відбувається навколо, то їхні проблеми. Я й не таке пережив.
-
Просто в мене багато таких прикладів зі свого досвіду. Це лише один
-
Повністю згоден. Це не всебічна статистика. Залежить від конкретних людей
-
-
Недавний случай с магазина. Я среднего роста, была высокая полка, я решил на неё не лезть дабы ничего не уронить, рядом стояла молодая пара лет до 30, попросил парня достать мне банку. Там ещё надпись на полке была «попросите кого-то Вам помочь». Я ему и говорю «тут сказано, что я должен спросить Вас о помощи, так как Вы выше меня». Он моего юмора не понял, банку достал, что-то вежливо ответил, но то каким тоном он это сказал звучало как «отвали». Было не приятно 🫤
-
Угу є таке. Але я наприклад вже боюсь про це говорити. Чомусь тут це як табу, вголос говорити про недоліки. Ми звикли, що дома голосно і при бажанні можемо сказати все, що нас не влаштовує. Але тут ти повинен або добре або ніяк. Я вже повидалялась майже з усіх груп, бо особливо чомусь хейтять, якщо щось не те про Канаду скажеш свої ж, українці. Але це суто моє суб’єктивне враження.
-
Треба сказати, що мої колеги з канадською вищою освітою, дехто з двома. Тобто, дуже освічені люди по місцевим міркам. У мене немає навіть українського диплому по моїй роботі, я всьому навчився сам. Так от за рік роботи в цьому колективі я не почув абсолютно нічого нового, чого б я не знав. І коли вони до мене говорять, і коли між собою, бо я ж усе чую, що вони балакають. Більш того, інколи вони говорять щось таке, що навіть неправильно!
-
Я по пути домой,когда забираю детей из школы собираю мусор крупный. Ибо мусорка впереди. Кто-нибудь ел еду из Мака и бросал по пути. На газоны. Я просто иду и подбираю, выбрасываю в бак на остановке. На днях на встречу шёл китаец, дошёл до меня и поклонился🤣
-
А во взгляде было видно «понаехали»? И важно подметить какой походкой он потом ушел, будто принижает вас или насмехается над вами?
-
Я говорю про технические моменты по работе. Не про язык.