Ванкувер2022 🇺🇦
-
Треба сказати, що мої колеги з канадською вищою освітою, дехто з двома. Тобто, дуже освічені люди по місцевим міркам. У мене немає навіть українського диплому по моїй роботі, я всьому навчився сам. Так от за рік роботи в цьому колективі я не почув абсолютно нічого нового, чого б я не знав. І коли вони до мене говорять, і коли між собою, бо я ж усе чую, що вони балакають. Більш того, інколи вони говорять щось таке, що навіть неправильно!
-
Я по пути домой,когда забираю детей из школы собираю мусор крупный. Ибо мусорка впереди. Кто-нибудь ел еду из Мака и бросал по пути. На газоны. Я просто иду и подбираю, выбрасываю в бак на остановке. На днях на встречу шёл китаец, дошёл до меня и поклонился🤣
-
А во взгляде было видно «понаехали»? И важно подметить какой походкой он потом ушел, будто принижает вас или насмехается над вами?
-
Я говорю про технические моменты по работе. Не про язык.
-
Я люблю Канаду. Але в мене поки-що є бажання спробувати зробити життя тут краще ніж воно є на сьогодні. І як я бачу тут багато над чим працювати. Бажання є "поки-що", бо в Україні це зовсім неможливо, якщо ти не олігарх. А тут можливо щось і вдасться завдяки свободам і демократії. Подивимось.
-
Если так, тогда мне урок 😅
-
Будьте уверены я достаточно вежливо говорю с незнакомыми людьми
-
Он на меня смотрел игнорирующим взглядом
-
Он с девушкой остался стоять, я пошёл дальше. Конечно по моему виду и акценту моментально понятно, что я не местный. У него был идеальный английский
-
Прошу прощения 😬 Я сегодня после операции, вот развлекаюсь теперь 😁