Ванкувер2022 🇺🇦
-
привіт всім! у мене ситуація наступна, потріьно чекати ще 2 місяці щоб отримати права перший раз. в Україні. тобто досвіду водіння нема. Чи має сенс чекати на права, і мати в канаді хоча б ці, що дійсні лише 2 роки. Чи вони мені ніякої переваги не нададуть при отриманні Канадських прав, і все потрібно буде з початку? Дякую за допомогу заздалегідь.
-
Сейчас у нас в Виктории на пару дней куча снега 🤣🤣🤣🤣
-
Добрый день . Мы смотрели на Marketplace
-
не знаю что-то такое ж1, у меня сейчас уже канадские права 5 класса (обычные для тех у кого стаж более 2-х лет), думаю с такими вообще без вопросов, возможно даже тариф будет ниже. Они мне говорили, что если на владельцем прав хорошая история в ICBC, то возможна скидка. В любом случае лучше им позвонить/написать/подойти, может вы собрались фуру с прицепом брать в аренду:)
-
-
Сподіваюся, що це не останній ваш захід, з задоволенням би прийшла в майбутньому, коли приїду до Канади.
-
Дякую велике ❤️
-
Вау, сколько отзывов! Очень хочу прийти в следующий раз! Собиралась, но к сожалению заболела (дочь носит болячки с садика домой)
-
могут поселить в отель с собаком. Мы с котом, но в отеле были украинцы с собаками. А вот с жильем тяжко или на прилично выше ценник. Есть только дог френдли или кот френдли, есть просто pets френдли..Но в любом случае, с маленькой собачкой гораздо проще, чем в большой
-
Дякую
-
Скажіть будьласка, після медкомісії всі міняли ворк перміт, чи тількі ті кому дійсно треба для роботи в обжежених вакансіях?
-
Зприводу готеля не пам‘ятаю, ніби як так, але це не точно. А зприводу взагалі житла, то на своєму досвіду скажу, що складнувато.. дуже багато лендлордів не дозволяють.. і я була з котом, з собакою ще важче😅 але в любому випадку є варіанти житла) просто їх набагато менше ніж в людей без тваринок..
-
Можно купить бустер, если ребенок уже постарше или свое автокресло. Мы так ездим, и если друзья подвозят - тоже со своим