Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я работаю job developer в workbc south. Нас там двое украинок. Case manager и я job developer- работаем в паре ;))) Приходите к нам. Давайте друг другу помогать. Я без разрешения Павла визитку не могу выложить. Пишите в личку. Гарантии работы сразу нет. Но шансы повышаются в разы. Если кто то работает уже - пишите тоже- у workbc есть много вариантов для работодателей чтобы мотивировать их брать на работу украинцев.
-
Дякую, а як перевірити чи вона завантажила?
-
Дивно. Клініка повинна сама завантажити в систему (Принаймні так було у мене). Від вас тільки зробити мед огляд і якщо вам не потрібен новий ворк перміт - то більше нічого
-
Про молотый? Всмысле у них молотый покупать?) Нет, я про тот, который они делают в стаканы)
-
Тільки написати в клініку або в IRCC, на скільки я знаю
-
Привет 🩷 Возможно кто то сможет подсказать хорошие тур агентства ? Возможно кто то поделиться опытом поездок с Ванкувера к примеру Мексику, Доминикану , etc. Спасибо🌸
-
Под сообщением фото из газеты с турагенствами. Сам не пользовался, отзыв не могу дать. t.me/govancouver2022/86909
-
booking.com еще есть. посмотрел отзывы на отели и все сам забронировал.
-
Азазаха , необычно Но я попробую)
-
Да, просто не хотелось бы заниматься суетой с билетами, отелями и тд 🙃по этому и спросила
-
Всем привет, кто-то подавался на туристическую визу в США из Ванкувера? Есть вопросик.
-
Так, з першого разу
-
Вам вже вдалося отримати візу?😊
-
Привіт, так
-
І скільки чекали на співбесіду загалом?
-
Але потім все дуууже швидко. Після інтервʼю мені повернули паспорт за два дні. В понеділок було інтервʼю на 11, в середу о 9 паспорт вже був у мене
-
Я двічі переносила і двічі ловила найближчі місця. Якоїсь залежності в часі чи дні тижня не помітила. Просто кілька разів на тиждень заходила перевіряти вдень
-
Мене дуже цікавить терміни, я бачу зараз 2 роки запис на найближчу дату чекати. Наскільки реально рескедульнутись зараз на ближчі дати? В який час можете порекомендувати перевіряти вільні слоти? Дуже дякую 😊
-
Хай щастить! Пробуйте просто періодично. Якщо у мене двічі вийшло, то воно доволі часто оновлюється певно
-
Поки що інтерв'ю на лютий 2025 стоїть 😂
29 Jan 2023, 04:08
69640/205172
about 4 hours ago