Ванкувер2022 🇺🇦
-
Исходя из всех источником мы можем использовать газовый мангал и мы будем его привозить
-
Ахахахах
-
Дехто тихо заздрить в Порт Алберні, ага🤪
-
на Jericho beach c собаками можна ж, насколько я вижу по описанию в интернетах?
-
У The Vancouver Club з'явилася посада Dishwasher/Kitchen Porter. The Vancouver Club це один з найпрестижніших закладів у якому кожного дня збирається еліта міста і усієї Канади. Обов'язки: Відповідальність за миття посуду та кухонного обладнання. (Поставити посуд в спеціальні контейнери і запхати в посудомийну машину) Підтримання чистоти на робочому місці та кухні загалом. Вимоги: Можливість працювати в швидкому та динамічному середовищі. Готовність працювати в різні зміни, включаючи вихідні. (Графік змінюється щотижня) Знання англійської буде великим плюсом. Ми пропонуємо: Full Time Salary starting at 18/h (при співбесіді можна домовитись про більшу) Health Benefits Free Compass Форма + взуття Їжа вищого гатунку кожного дня 500 доларів премії після 3 місяців роботи 7% річної заробітної плати як Christmas bonus
-
Ну бенефіти норм, премія, інсюранс ще і годують 👌
-
Опечатался. Исправил
-
28 дішвошеру?😳
-
Элита всея Канады там кушает, а платят всего 18 в час🤷♂
-
В чому саме питання? Я звідти літав і ось знову збираюсь в найближчий час.
-
Если не секрет ,что за курсы ?я обратила ь к ним по поводу сертификата и документов косметолога эстетиста ,мне внятного ответа не дали ,сказали только не спешить получать канадский сертификат и тратить на него деньги ,но в других вопросах реально помогают ,мне нравится как они работают ,наши девчонки очень отзывчивые ,да и иранки тоже ,это по поводу Норд Ванкувера
-
А можно подробнее поо Кабелас? Пока туры только нашла за $1000 на 5 часов. И вообще как найти рыбные места?
-
Мне нужен был сертификат Food safe
-
Возможно, имелся в виду магазин Cabela's в Абботсфорде...
-
В Tsawwassen еще один ✌🏻
-
Ой, я это вслух сказал ?
-
Но после первых пары рюмок риск обычно пропадает
-
@Nik_dz85 в какой Cabela’s едешь завтра? 😁
-
Или вас не будет и вам просто интересны другие результаты ?
-
Вы имеете ввиду посмотрите по погоде ?
29 Jan 2023, 04:08
70898/206825
about an hour ago