Ванкувер2022 🇺🇦
-
Це дуже круто, молодці! Треба триматися разом, і буде тут не тільки малий Китай і Делі, а ще й маленька Україна!
-
Есть хорошая связка бинанс-байбмт. 3-4%. Продам или обучу за процент от прибыли. Ищу 1-2 человека в команду, не хватает рук. Жду в лс только серьезно настроенных ребят
-
Есть хорошая связка бинанс-байбмт. 3-4%. Продам или обучу за процент от прибыли. Ищу 1-2 человека в команду, не хватает рук. Жду в лс только серьезно настроенных ребят
-
Я знов все проспала 😭😭😭
-
Всім привіт☺️ Підскажіть, здавалось би, елементарне питання, якими супермаркетами користуєтесь? Окрім Костко. Як вам Save-on-Foods та Safeway? І ще, окрім Ikea, де можна купити подушки, одіяла та все для дому? В косто таке продається?
-
Дякую за підсказки😊
-
Начните с walmart и Real canadian Superstore, там есть и продукты, и подушки. В saveon foods и safeway продукты дороже. костко выгодно для больших закупов, когда вы паллетами еду берете (шутка).
-
В нас майже на одній території волмарт, го фрілс, поруч сейв он фуд. Починаємо з ноу фрілс, там дуже дешеве мʼясо (таке саме, як і в магазинах поруч), дивимось знижки, потім волмарт. Сейв он фуд найдорожчий з цих. Якось так:)))
-
Дуже дякую🙏🏻
-
Всем здравствуйте!! Подскажите, пожалуйста, как обстоят дела со стоматологами? Какие цены приблизительно на лечение, пломбы. Насколько реально быстро записаться? И детские стоматологи тоже интересуют. Мы вылетаем через 2 дня из Ирландии, у ребенка есть недолеченый зубик, думаем сделать уже там. У кого какой опыт! Спасибо заранее за ответы!! ♥️♥️♥️
-
Еще раз Благодарность организаторам за пикник , мы приехали 18 мая и рады новым знакомствам . Если меня читают ; Татьяна , ( зять Александр и чудесный внук Михаил ) не смогли с Вами попрощаться , очень рада знакомству , берегите себя - Вы прекрасный человек 🙏🙏🙏 желаю Вам в Добрый Путь , Храни Вас Бог 🙏🙏🙏
-
Еще раз Благодарность организаторам за пикник , мы приехали 18 мая и рады новым знакомствам . Если меня читают ; Татьяна , ( зять Александр и чудесный внук Михаил ) не смогли с Вами попрощаться , очень рада знакомству , берегите себя - Вы прекрасный человек 🙏🙏🙏 желаю Вам в Добрый Путь , Храни Вас Бог 🙏🙏🙏
-
Все для дому ще подивіться в Winners. Зокрема в Metrotown в них дуже великий відділ всього цього. Ми особисто продукти купуємо в Real Canadian, овочі - в Langley Farm Market або Kin’s Market. Чого там не знайшли, доповнюємо в Safeway.
-
Гігієна - 200 кадів, пломба- 300-400, коронка- 1600.Брекети - бл.8000. Це якщо немає мед.страховки від роботодавця
-
Але я про логіку полювання за дешевими продуктами