Ванкувер2022 🇺🇦
-
Здравствуйте! Работаю в Telus promotion💚 Если вы только прилетели или переплачиваете за домашний сервис или вам нужна помощь с подключением мобильного или домашнего интернета по доступной цене – можете обращаться в любое время. Могу помочь вам подключить мобильный и домашний интернет/TV от TELUS и подобрать лучший и самый дешевый тарифный план со скидками. Если у вас уже есть провайдер – есть возможность изменить контракт. Номер телефона остается прежним. Все бесплатно. Официально. Больше информации – личные сообщения, буду рад помочь🤝 (не реклама)
-
Я тоже работаю в Телус, только для бизнесов, так что если кому нужна сотовая связь/интернет, но для бизнесов - обращайтесь)
-
SEYAS 2000W Voltage Transformer Converter, Convert from 110-120 to 220-240 Volts Step up Transformer, Transformer Coil Overheat Protection, Short Circuit Protection, Black a.co/d/hzg0TGf
-
Всім привіт . Чи є тут в групі хто живе в North Vancouver і любить настільні ігри чи збиратися просто на зустрічі українцями ? Хочу зробити окрему групу по Норсу, цікаво чи нас багато тут таких чи ж сенс робити групу. Пишіть в пп
-
Я в Норді
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка як я прилетів підключив оператора мобільного звязку Koodo потім буквально за пару днів змінив на Телус Там прислали рахунок з Koodo чи варто оплатити? В когось були подібні ситуації?
-
Дякую за розгорнуту відповідь
-
Окей дякую.
-
Я не дуже хочу тут лишатись і не дуже планую претендувати на PR і кредиток немаю також 😅
-
Добрий день всім)))Я приїхала до Канади 10го червня, англійська в мене початкова, резюме в мене є, на сайтах відправляю , можливо хтось тут знає якісь варіанти? Можливо на складах , десь у магазинах одягу, продуктів , в квіткових магазинах помічником чи якась робота з дітьми. Дуже вдячна, якщо щось порадите😉 І ще таке питання , я шукаю 2 бедрум квартиру, може хтось знає чи бачив оголошення?
-
Поиском в этом и других чатах по нужным словам вы найдете всю нужную информацию.
-
Доброго дня потрібно житло одна кімната, студія або однокімнатна квартира в районі Ванкувер, Річмонд