Ванкувер2022 🇺🇦
-
Привіт всім Ми приїхали цього тижня у ванкувер, ще трошки вивчаємо що і як. Скажіть, чи є якийсь транспорт куди можна з собакою середнього розміру? Як пересуватися по місту без машини і якщо не пішки з собакою ? Бо читаю що мають бути у сумці , а наш пес завеликий для сумки )) Дякую
-
Ні, в міському транспорті в ВС не дозволяють тварин, за винятком якщо вони в переносці або якщо це Service Animal. Правила щодо Metro Vancouver area ви можете прочитати на сайті TransLink.
-
Хай А хто вже ходив до консула стосовно візи USA? Що тре брать і чи потрібно було щось сплачувати до візиту?
-
Вот я записалась, но ничего не платила. На почте ничего не было, только заполнила апликацию и всьо
-
Ну так вот. В продолжении этой идеи. Костры запрещены. Но вроде на пляжах, мусорные бочки можно. Мля. Надо CAN ука звать. Хотяяяя. Если мент приедет на служебной тачке к нам потусить. 🤦♂😂 Это ж пиздец. Можем люстру включить, музыку погромче. Будет свето-дискотека. 🤣
-
Как перейти на оплату фии 🧐?
-
А я могу оплатить на месте зборы ?
-
Я не платила. Отдельно зашла для записи к консулу Около 200баксов? Это оно
-
Дякую, що завітали до нас. Так, початок українського бізнесу у Ванкувері оптимісичний, хоча бізнес тут дуже сильно відрізняється від України. Кому цікаво, можна прочитати більш детально про успіхи і складнощі VanLove sushi тут: www.vancouverisawesome.com/food-and-drink/vancouvers-first-ukranian-style-sushi-shop-has-opened-in-the-west-end-7239932
-
evisaforms.state.gov/Instructions/ACSSchedulingSystem.asp Запись тут бронировала
-
А нужно было идти сюда, тут платить фии и потом букать визит. Разобралась) спасибо ais.usvisa-info.com/en-ca/niv/users/sign_in