Ванкувер2022 🇺🇦
-
Добрый день . Кто-то может дать контакты хорошего бухгалтера чтобы в марте помог сдать налоговую отчётность ?
-
Так ми в Північній Америці 😁. Якщо порівнювати з Мексикою чи Кубою, то свіжо‘ на вулиці) а як з Манітобою, Онтаріо чи Юконом (не дай Боже), то для мене зиму перезимувати тут набагато легше) пару пуховиків і пічку в авто на Макс
-
Посмотрите на адрес сайта!!! Это scam!!! Нельзя было на ссылку нажимать, ни в коем случае! Просканируйте сейчас срочно компьютер на вирусы и смените пароли на важных сайтах и applications.
-
Не совсем поняла вопрос про сумму на кредитке. «Остаток» на кредитке - это сумма задолженности. То, что вы должны вернуть банку. На ваше усмотрение, какую сумму держать. Я вообще сразу погашаю, чтобы не болталась (хотя есть время до 21 дня после statement date). Банковский счет (chequing or savings account) - это ваши деньги. Как я установила alerts: загрузила application от своего банка на телефон, он высвечивает каждую транзакцию в реальном времени, и по кредитке, и по дебетовке.
-
Дякую + в карму
-
Ні) отримати треба в першому аеропорту
-
А от температура мабуть холодніша) Але і сухіша, бо гори затримують теплі вологі повітряні маси з океану... Хочу якось і собі в той бік з'їздити... а раптом мені сподобається)
-
Дякую 🫶🏽
-
Пишіть… я може не одразу відповім, бо на роботу збираюся, як матиму час)
-
Єдине, що на права їздили в Чілівак здавати. Бо тут черга аж на весну.
-
Агонь👍 А можно вам в лс написать чуть поспрашивать?
-
Ми в Ебботсфорді. Все є) будинок (верхня частина) з трьома спальнями та гаражем 2200 канадських. Власники живуть внизу, приїздять 2 рази на міс на вихідні. І нормальна в нас зима) зате поруч купа ферм з ягодами, є виноробні) купа роботи в магазинах, купа на фермах. Я задоволена і родина теж.
-
Мені подобається природа та види БК. І брит,колумб - це ж не тільки Ванкувер. І діло не в зимі, чи у літі…