Ванкувер2022 🇺🇦
-
Алгоритм дій наступний: йдете до нотаря, пишете довіреність (найкраще форму довіреності взяти в Україні). Потім підпис нотаря йде до Вікторії на завірення($30), а потім весь документ йде до Едмонтону до консульства на завірення ($65 якщо не терміново, якщо терміново - то подвійний тариф; будьте уважні, що консульство приймає лише money order, звичайний чек не беруть). Ми ходимо до Інни Євпак. Добрий нотарь, на своїй справі знається. Вона може зробити повний супровід, і ви вже отримаєте готовий документ). Її телефон (778) 855-2127. Знаходиться вона в Coquitlam Centre, 3030 Lincoln Ave, Suite 211.
-
Почесний консул, Любомир Ігорович Гуцулак, робив завірення в минулому як нотарь. Але все одно треба було документи відправляти до Вікторії на завірення. Я ост точно не пам‘ятаю, чи робив він консульське завірення. Мабуть таки робив, бо через нього було завжди швидше. Я в нього роки тому робила документи. Але зараз в нього відкликали адвокатську ліцензію (disbarred).
-
Друзья, нестандартный вопросик😂 Имеем пол на большом балконе, пол довольно такой шершавый и покрыт краской. Вот сижу и думу гадаю, как же эту заразу помыть? Если взять типа Керхер, то конечно можно помыть, но соседи на одинадцати этажах внизу наверное будут не в восторге от текущей ручьями по их балконам грязной воды🤔 Тряпкой мыть эту шершавую поверхность просто анриал, да и размеры тут мое почтение. Есть у кого-то идеи? Может я не знаю про какие-нибудь методы или технологии?😂
-
Напишите мне в личку я вам сброшу
-
Вы есть в фб? Сегодня выставляли вариант для мужчины