Ванкувер2022 🇺🇦
-
Нет, не даёт.
-
Это не дает вам право оскорблять
-
Я так решил, потому что после такого отношения, которое вы выразили изначально, помогают на самом деле меньше. Факт
-
Особисто для мене не нормально коли дітям з незформованою психікою нав’язується ідеологія лгбт і зміна статі і коли мій 7 річний племінник приходить додому розказує що в класні хлопчик сьогодні прийшов в сукні і він вже дівчинка Ми з якісь християни з іншими цінностями … Чи як приїхавши сюди треба зробити своїх дітей відповідними даному суспільству?
-
Є ви для цього, все пояснити зможете про генетику, хто має інші органи та структуру тіла. Майте свою позицію. Я не християнин, але цінностно все дітям пояснюю, будую причинно-наслідкові зв'язки, це наша відповідальність. І ми таких проблем у школі не побачили. І таких людей менше 1%, не звертайте увагу
-
Особисто я пам'ятаю і гарні і погані речі з обох країн. Мені ця еміграція допомогла більше полюбити і Україну і Канаду. Тут є багато класних речей, яких нема в Україні, і є багато хорошого в Україні, чого нема тут. Ми плануємо залишатися, через свої обставини, але в Україну я б їздила із задоволенням, вона залишається моєю рідною країною, яку я дуже люблю. Проблем в Україні буде ще досталь, навіть після закінчення війни але чи наша країна і наші люди в цьому винні? Нажаль ті, хто зробив найбільший вклад в нашу перемогу постраждають найбільше і фізично і психологічно.