Ванкувер2022 🇺🇦
-
Є ви для цього, все пояснити зможете про генетику, хто має інші органи та структуру тіла. Майте свою позицію. Я не християнин, але цінностно все дітям пояснюю, будую причинно-наслідкові зв'язки, це наша відповідальність. І ми таких проблем у школі не побачили. І таких людей менше 1%, не звертайте увагу
-
Особисто я пам'ятаю і гарні і погані речі з обох країн. Мені ця еміграція допомогла більше полюбити і Україну і Канаду. Тут є багато класних речей, яких нема в Україні, і є багато хорошого в Україні, чого нема тут. Ми плануємо залишатися, через свої обставини, але в Україну я б їздила із задоволенням, вона залишається моєю рідною країною, яку я дуже люблю. Проблем в Україні буде ще досталь, навіть після закінчення війни але чи наша країна і наші люди в цьому винні? Нажаль ті, хто зробив найбільший вклад в нашу перемогу постраждають найбільше і фізично і психологічно.
-
Мы с тяжёлым ребенком. Нас не эвакуировали с линии огня. Вопрос стоит как и где жить. Но умирать из-за ошибок тех кому платили за безопасность не собираемся. А нам в Украине совсем не плохо было. Считаем родные места раем на Земле.
-
Я в свое время покупала в Hudson’s Bay.
-
Добрый день подскажите, кто вклеивал визу стикер в паспорт или продлевал визитор рекорд детям, сколько по времени вы ждали? У детей истек срок действия загранпаспорта в котором была виза и соответственно визитор рекорд, до переезда сделала второй загранпаспорт им. Подали заявку еще 26 мая на продление визитор рекорд и по сей день тишина:(