Ванкувер2022 🇺🇦
-
подскажите пожалуйста а было ли у вас предложение о работе? или там можно подаватся без предложения о работе? в списке требований первым пунктом стоит приняли неопределенное предложение о работе на полный рабочий день от работодателя Британской Колумбии. Работа должна быть квалифицированной ( NOC TEER 0, 1, 2 или 3)
-
Всем привет, может кто-то знает классное место где можно купить букеты из сухих цветов,или самому сделать, именно чтобы выбор был большой именно сухоцветов 😅
-
Привіт всім! Я в'їхала в Канаду по foil-less visa 13 місяців тому, практично одразу пройшла medical exam. Тепер зібралася подаватися на вклейку візи з території Канади і при заповненні анкети просять завантажити підтвердження того, що я здавала medical exam в останні 12 місяців. Але в мене вже пройшло трохи більше 12 міс. Чи правильно я розумію, що мені треба знову проходити medical exam? І чи буде він в такому випадку безкоштовним (як для тих, хто приїхав по CAUET)? Якщо в когось була/є аналогічна ситуація, поділіться, будь ласка, досвідом (можна тут, можна в приватні) чи, можливо, якимись лінками, де розглядається подібна ситуація. Дякую!
-
Вчора ми застрягли в дорозі з Парксвіля в Порт Алберні. Через вітер дорогу закрили з 4 pm до 6:20 am. Спочатку закрили на 2 години, потім ще… А потім до ранку. Ми поїхали в обʼїзд, бо робота сьогодні. Але історія зовсім про інше. В мене в машині є прапорець наш, він злетів в руки сину. Коли ми стали, то сидіти було нудно дітям, тому пішли пройтись. Син з прапорцем. Я зробила фото викласти в групу в фейсбуці про те, що ми тут стоїмо з усіма, чекаємо. Син захотів бути з прапорцем. Також йому було жарко, і він зняв футболку, поклав на голову (власне, здавалось би, яка кому різниця, особливо в Канаді, хто як і в чому ходить). Але під моїм постом було 2 коментарі, які віять пропагандистськими мотивами. Один написав, що вони бідні нещасні донатять на прапорець, який в руках у дитини, а на капелюх в батька нема грошей. Другий під фото написав ф..к ю😡 Ось так на нелюдей діє наш прапор - ніби часник на вампіра, ковбасить їх! Доречі, сам пост видалили🤷♀️ Але багато адекватних підтримуючих коментарів було, не все погано❤️
-
Не зовсім. Буде питання чи здавали медікал протягом останніх 12 місяців, відповідайте ні. Далі буде питання чи проживали останніх 6 місяців безперервно в одній із країн… типу для яких треба медікал. І також відповідь ні. Таким чином, не треба новий медікал. Але додайте до заявки підтвердження, що здавали тут медікал і може вкажіть це в explanation letter 😊
-
Звертайтесь)
-
Точно, є таке. Дякую дуже за допомогу 🌺
-
Добрый день. Посоветуйте пожалуйста наиболее экономный вариант как отправить пианино из Украины в Ванкувер. В феврале 22 только было куплено, новое и дорогое. Доставка будет дешевле чем покупать такую же модель тут, но хочу спросить возможно у кого-то уже был опыт и кто-то знает наиболее приемлимые по цене варианты доставки тяжелых грузов сюда? Заранее спасибо
-
Продать в Украине и тут купить
-
Рассмотрение заявки 18-24 месяца напрямую
-
А чем хуже подать напрямую без экспресс энтри, то есть пойти только по провинции. Вроде как bc pnp розыгрыш каждые две недели. Но я могу ошибаться
-
Спасибо!