Ванкувер2022 🇺🇦
-
А я як раз збираюсь, тому важливо обрати провінцію, бо збиралися до Галіфаксу, але там тільки з ліцензією, ціни смішні та вакансій небагато.
-
В мене є бывший колега, в Канаді другий рік, філіпінець, але він у Саскачеван, то, коли дізнався, що я їду до Канади перше, що спитав: чим тобі допомогти...а тут, як завжди було в Україні))
-
мене теж цікавить питання ліцензіі. але я не збираюсь одразу в цій сфері працювати (диплом є). просто хочу хоча б собі купувати потрібні товари в проф магазинах, а там без ліцензіі ніяк. думала може когось по приїзду спитати, попросити купити. та де там. подивилась на «відповіді» і передумала. сама розберусь
-
Допоможіть будь ласка . Жінки сестра летіла рейсом Варшава-Мюнхен- Лондон -Калгарі. В Лондоні її за ютримали на декілька хвилин через якийсь крем в ручній поклажі і вона не встигла на рейс на Калгарі. Їй потрібно в Ванкувер. А як тепер забрати багаж два чемодани?
-
Яка там конкуренція в такому місці, не Вернон же)
-
Не приходит пароль при регистрации на canada.ca?пишет что тех.проблема.и у девушки тоже само.подскажите пожалуйста что делать если кто с этим сталкивался.спасибо заранее 💪всем мир люди.
-
Дякую
-
нужно в Торонто
-
День добрый, подскажите пожалуйста, лечу в Канаду в Ванкувер, но сначала прибываю в Торонто и пересадка в Ванкувер через 4 часа, обязательно получить ворк пермит в Торонто, или можно это сделать в Ванкувере?
-
Алёна, здравствуйте вам кто-то ответил? А то тут тайна, покрытая мраком))...Я тоже этим интересуюсь...Официально, в Британской Колумбии не обязательна лицензия парикмахерам, но, видимо, некоторые её хотят...