Ванкувер2022 🇺🇦
-
Можно - на Expo-Millenium line нельзя в час пик. Гляньте инфу на сайте TransLink.
-
Голубая, бирюзовая, teal, turquoise, tiffany blue 🤣🤣🤣🤣
-
Я знаю тут несколько человек в поисках где потренить нормально на улице) Moody Park, New West установили недавно сносную workout площадку
-
Привіт! Я працюю в TELUS promotion💚 і готовий допомогти вам з усіма вашими питаннями стосовно мобільному та домашньому інтернету / TV! 📱💻 Якщо ви лише прилетіли або переплачуєте за звʼязок, не хвилюйтесь - я допоможу вам підключитися до найкращих тарифів з додатковими знижками! 🌟 Також якщо ви вже маєте провайдера, не проблема - я можу змінити без розірвання контракту, ваш номер телефону залишається незмінним. Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦
-
Тут, кстати, обычно на чертежах все размеры в дюймах (просто предупреждаю на всякий случай, возможно, нужно будет освежить в памяти действия с дробями 🤣)
-
Что то отсутствие проблем с дюймами и дробями не помогает найти работу хотя бы чертежником 🫠
-
Хочу поїхати на початку вересня в Лас-Вегас🇺🇸 Але немає компанії. Шукаю мандрівниць-дівчат, які хочуть поїхати в Лас-Вегас, мають американську візу, водійські права та легкі в спілкуванні та на підйом))) це буде моя 35 країна, тож до поїздки я підготуюсь та все спланую якнайкраще з урахуванням усіх побажань🫶