Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я думала, что доход не влияет на детские выплаты 🤔🤔🤔🤔
-
доброго дня,хочемо(2 людини)поїхати у Ванкувер в цю пятницю на 2 дні,шукаємо житло можливо хтось може здати кімнату на цей термін?
-
Влияет. И не только на детские. Тут очень многие программы привязаны к доходу семьи. И если работают двое, и не совсем на минималку - то все, или 5 копеек получишь, или вообще ничего.
-
Я не знаю по какой программе подавались они. Ждут решение, но один из доп вопросов был- пользовались ли вы соц выплатами . Так как это влияет на вашу платежеспособность .
-
Как я и писала . А мне многие говорили обратное)
-
Кстати, вчера в одной группе наконец скинули скрин , что соц выплаты влияют на ПР
-
Мы тоже на все пролетаем:)
-
Я именно про детские не знала. Так как мы пролетаем на все остальное 😂😂😂😂
-
Нет. Есть несколько знакомых семей, которые уже получили ПР. Они все получали по 3 тыщи
-
3000 в начале считаются ?)
-
Людина завжди хоче чути, що їй потрібно🤷♀️ Так само і на співбесідах будь-де. Я тут на своєму інтервʼю говорила саме про самореалізацію та те, що можу дати я для спільноти. Це і стало однією з причин. Але в Києві, коли влаштовувалась на роботу мрії, то казала правду - я звичайна людина, яка живе земне життя, де треба їсти, одягатись, подорожувати, розважатись, спілкуватись, то робота мені потрібна, щоб мати дохід. І додавала, що з іншого боку ця компанія пропонує посаду, яка повністю відповідає моїм запитам, а я їм підхожу, бо маю потрібні скіли. Десь так, приблизно, але правдиво. Але то в Києві було, де ти в тебе око не сіпається від того, що роботи немає, ти не будеш там безхатченком чи не залишишся без усього, бо… ну ви знаєте. ПС Щось заговорилася:))), побігла на роботу! Всім гарного дня!
-
Есть где-то почитать подробней эту инфу ?
-
Кто знает про фишку если ты работаешь меньше 40 часов в неделю не по своей вине то тебе джоб центр доплачивает ежемесячно какую-то копеечку
-
Нет. Они даже не облагаются налогом
-
Мне товарищ рассказал про выплаты за недоработку
-
Ну даже если меньше 35
-
Первый раз слышу. Full time считается от 35 часов
-
Хмммм🤔🤔🤔🤔
-
Ну тут не було причини навіть. Бо робота знайшлась саме за моїми потребами