Ванкувер2022 🇺🇦
-
Тільки скріплений. Без печатки та підтверджуючого підпису. Має бути так☝🏽
-
У нас трохи інший формат. В загальному 8 листків, скріплених, але університет не зробив прошиття ні мені, ні чоловіку.
-
Так є одна. Вже написала їм , дякую. Але думала може в когось була ще така ситуація, бо по одному повідомленню за день спілкуємось, дуже довгий процес.
-
Ужгородський
-
Это новый формат. Я закончила университет в 2019 и у нас были такие же прошитые додатки до диплому.
-
Добрий день. Лінія Ukrainian Helpline анонімна та конфіденційна, особисті дані не запитуються, за бажанням клієнт може навіть не представлятись та не вказувати своє імʼя. Прошу не дезінформувати людей своїм повідомленням. І хочу висловити вдячність місцевим організаціям S.U.C.C.E.S.S., MOSAIC, Impact North Shore, PICS, ISS of BC, які допомагають новоприбулим українцям із адаптацією, поселенням, мовними курсами, створенням резюме, заповненням податкової декларації та проведенням безкоштовних вебінарів, воркшопів. Це величезна підтримка української громади, тому цінуємо це.
-
Согласен всех с кем общался всем помогали как к ним обращались так что, действительно большое спасибо
-
instagram.com/newstyle_ha.ir?igshid=MzRlODBiNWFlZA== лучший мастер по стрижкам и окрашиванию
-
Здравствуйте! В поисках девушки-женщины на уборку квартиры (один-два раза в месяц). Двухкомнатные, не сильно загрязнённые, аппартаменты в Коквитламе. Пишите в приват.