Ванкувер2022 🇺🇦
-
У меня мама в такой ситуации, подрабатывает на cleaning. Вначале с русско / украиноязычными владельцами, сейчас уже перешла на работу убирать в аптеке. Euro Foods in Coquitlam on North Road (across the street from Save On) берут на кухню без языка. Иногда Юля, владелица Taste of Ukraine, тоже принимает на кухню - но у нее производство поменьше. И еще Alma Aty Store in Port Coquitlam на кухню иногда набирают.
-
Всем доброе утро Насколько реально женщине 40-50 лет с плохим английским найти работу? Должна приехать мама, хочу понимать ситуацию. Спасибо
-
Нема ніякої підстави довіряти інформації з того сайту: «These data are based on the perceptions of visitors to this site over the last 3 years.» Surrey великий за географією та різні частини міста можуть по різному підходити чи ні персонально для вас та вашої родини. Гадаю, що треба оцінювати окремі райони міста, якщо вас це цікавить. Вцілому, кажучі тільки про «злочинність», то вона не шибко відрізняється від ванкувурськоі.
-
В нас садочок від організації YMCA. Працює з 07:30 до 18:00. Коштував 1035 долю. До грудня, тепер на 550 долю дешевше. Мені дуже подобається, гарні вихователі і сам садок. Так, постіль і їжу треба приносити, але вже звикли. А так, персонал дуже гарний. Хоча підхід до виховання дуже відрізняється від України.
-
Доброе утро, подскажите как искали детские сады по приезду ? Буду благодарна любым рекомендациям садов для 3х летки, особенно интересуют Северный Ванкувер и Coquitlam. Спасибо
-
Желаю присоединиться но увы еще не там где вы( у меня пока еще первая стадия переезда которую вы когда то уже принимали 😂
-
Делі то не Варанаса де палять трупи та кидають до річки Ганг..., Але ж на західному Сурреї є р.Фрейзер....🙃
-
Живу в South Surrey , все нормально. Тихо та спокійно . На півдні та в центрі буде набагато «веселіше». Останні декілька місяців було кілька гучних інцедентів зі стріляниною. Індуси свої внутрішні розборки проводили. Що поробиш- гарячі східні люди..
-
Вы однозначно не хотите жить в западной части Сурей. Был там в субботу. Как в Дели съездил.
-
Дякую
-
часто слышу о том, что в суррей централ действительно опасно я живу в сауз суррее - тут вообще тишина, ни одного наркомана не видела, люди с собачками, хорошие магазины, кафешки и тд
-
Злочинність в Сурреї fr.numbeo.com/criminalit%C3%A9/ville/Surrey
-
Всім привіт, цікавить питання стосовно " злочинності " в місті Surrey!!! Чи відповідає статистика реальній ситуації? Посилання внизу ... Підкажіть будь ласка хто вже в місті Surrey.
-
Хочу подякувати вам за вашу ініціативу, я вважаю що такі зустрічі дуже необхідні нашим українцям,(хоч я і не в Канаді, тільки планую) і знаю що вся організація це досить важко, але бажаю вам продовжувати та гарного вечора!
-
Всем добрый день, подскажите пожалуйста, может кто-то из участнков группы подавался на вклеивание визы в Лондоне, как долго вы ждали паспорта обратно ?
-
Не факт :) я и в будни работаю 😁
-
Почему все ивенты, когда я работаю :( Хоть увольняйся
-
Собираюсь экзамен сдавать после нового года, а там и машину после экзамена покупать
-
Поміняла американські права на канадські без здачі, плюс забрали українські за стаж
-
GRETA Bar YVR (604) 423-3081 maps.app.goo.gl/EUFkhWxkf7zoKBzS6 Скажіть будь ласка чи це вірна локація?
29 Jan 2023, 04:08
8235/207535
5 minutes ago