Ванкувер2022 🇺🇦
-
Я вообще хочу сказать Спасибо, всем кто стараеться организовует подобное, так как сам знаю что это сложно работать с людьми и темболие организовать что-то, одно лишь создание и ведение этой и других групп это уже требует затратить ресурсы, ( и вижу что 146 просмотров 25 голосов , многие просто игнорируют, мне кажеться что рано, люди еще не готовы, бороться в не самый лучший таймин самое сложное, но жиелаю команде удачи ) За себя напишу , Я не могу пойти так как только месяц как прилетел, нужно сначала встать наноги а потом начну ходить по мероприятиям, и еще если честно я очень не люблю рэп. Но опятьже спасибо за возможность.
-
А ви бачили ці садочки? Переважна більшість при церкві, перегородка зали де всі діти, сплять на матрацах, постільну білизну з собою, їду з собою. А графік робота переважно 8:30-5:30. Ну і якщо дитина забере іграшку чи вкусить/вдарить то дитину вигоняють. Тобто не розмова ні навчання що робити так не можно, а відразу вигоняють. Це жах, а не садочки. Ну і те що вони не бажають нарягатися. Наші виховательки та наші садочки самі найкращі. Є більш менш гарні садочки але і цінник там огогогог
-
Увы 18го рабочий корпоратив, в следующий раз. Хорошо что нашли закрытое место и все так продумали 🙏
-
Максимальна субсидія 550$, тобто садок теж знизив ціну?
-
Дякую.
-
Здала правила з першого разу, а водіння ще ні, у мене не було прав в Україні. Можна скачати додаток ICBC і по ньому практикувати тести. На екзамені тести не всі такі ж як в додатку, але деякі співпадають ну і є можливість зробити 10 помилок з 50-ти, як на мене, то доволі багато.
-
Вітаю друзі. У мене виникла ситуація з орендованим житлом, коли спочатку дозволили жити з собакою. А потім виявилося, що у страті заборонено тримати собаку коли сусіди почали скаржитися менеджменту і лендлорд намагається виселити мене за 2 тижні. Коли у контракті домовлялися про 2 місяці. Підкажіть будь-ласка, як краще бути? Які права я маю? Чи має цей договір між нами якусь силу?
-
Здравствуйте В ноябре пошли в сад (ребёнку почти 4), стоимость была 1050$. С декабря платим 505$
-
Ричмонд, 650$ с 1 декабря. Но так как садик в частном доме, то субсидия 500$.