Ванкувер2022 🇺🇦
-
Нет, у меня была CIBC visa, открыли Costco MasterCard без проблем год назад (хотя был self-employed без PR)
-
800 на двоих
-
Заполнить шапку (личная информация), вписать указанную сумму в первую графу, очередные графы к большинству не относятся. Подписать и вернуть работодателю.
-
Опитування буде не ефективним. В когось пару разів на тиждень лобстери з креветками, в когось котлети поштучно до каші. Хтось купує заморожені напівфабрикати, хтось надає перевагу обовʼязковому супу на обід. У нас сімʼя 2 дорослих, двоє дітей 16 та 12 років. 2000 на місяць на супермаркети стабільно. Це не тільки продукти, а й паста/мило, шампуні, побутова хімія тощо
-
Если еще хвостатых четырех-лапых членов семьи прибавить 😂 собачьи и кошачьи вкусняшки не дешево стоят. Собакена bully stick перед сном за 15 минут угрызает, а иначе ее не уложить, один кот харчами перебирает т.к. он в прошлой жизни принцем был…
-
А в мене менший носом крутить, як нема смачненького чогось. А зважаючи на його статуру («мама, де моя цегла, щоб вітром не відносило?») та образ життя (велосипед, басейн 4-5 разів на тиждень, дзюдо та wall climbing), маю догоджати ☺️. Сама я по фруктам та морепродуктам, чоловіку мʼяса, яєць та побільше, старший син +/- так само, але ще + смаколиків треба
-
Малий просить кота) а оскільки це зізвучно з моїми бажаннями, то подумую про цю ідею. Зупиняє необхідність вести перемовини з лендлордом , бо в нас not pet friendly house. І я одразу рахую необхідність страхування для нового члена родини, депозит, скоріш за все піднімуть оренду + харчування та щеплення. Коротше кажучи, поки обдумую…