Ванкувер2022 🇺🇦
-
Но то что происходит сейчас, я вообще в шоке. Все эти барабаны, сериалы, деньги на транспорт в Мариуполе, они гребут лопатой. Я надеюсь скоро ни одна страна ни копейки не даст.
-
Они там все кум/брат/сват,это на геном уровне, схемы всякие. Я миллион раз столкнулась в Украине с тем, что если не дашь на карман, то тебе и не помогут.
-
Не давала ні одного хабаря принципово. Так, інколи страждала через це і страждаю досі, бо не купила права за 500$. Але зміни починаються з тебе, то навіщо потурати системі?
-
Какая красота🥰
-
В даний момент з місця роботи. 😍
-
Сентябрь обычно теплый
-
Друзі привіт ! Готую торти , використовуючи лише якісні продукти , солону карамель готую сама ! Звертайтесь , до кінця літа безкоштовна доставка по TriCities та фіксований прайс 80CAD ~2kg Маю смаки : ванільний бісквіт/ягоди або фрукти/кремчіз Шоко з міксом горіхів та шоколадним гарашем та кремчіз Груша-солона карамель на шоколадному дуже вологому шоколадному бісквіті Також можете переглянути мій інстаграм @cakeland_vancouver
-
Гайз а погода в сентябре еще теплая? Или можно уже присматривать дождевик?)
-
Где дальше ?
-
В 3 чатах тебе ответил
-
😂😂😂
-
+16049998416 тату
-
Привіт, а є тут пірсинг і тату майстри в чаті?
-
В салонах дорого
-
Та салонів є багато, я і сам пірсинг майстер але самому собі робити пірсинг язика не найкраща ідея ХД
-
Во всех моллах есть . В метротауне огромный магазин . В кокитламе в молле тоже
-
Смотря какой пирсинг, но я видела в кокуитлам мол есть салон, где делают пирсинг.
-
Я ще пірсинг шукаю(((
-
Це був сарказм не ображайтесь
-
Розмір потрібен більший і все ок
29 Jan 2023, 04:08
83239/205285
16 minutes ago