Ванкувер2022 🇺🇦
-
То я зараз розумію, що такі речі не мають залишатись без розголошення. Жах…
-
В нас з середнім зі школою біда була. Якраз в типу хорошу англійську відправили до типу перевіреної вчительки (старший навчався, все було добре). Але у вчительки щось змінилося з психічним станом чи що ще не знаю. Син почав прогулювати, не доходив на уроки, перестав вчитися, замкнуся. До цього все так круто вчив, вірші напамʼять, активний був та розумничок. Але вчителька стала причиною того, що в дитини загострився стан СДВГ. Точніше, ми не знали, що він то має… Це вже потім поставили діагноз. Одним словом, мені сказали, що бачили поведінку вчительки. Вона його ставила перед всім класом та ображала й принижувала… Ми змінили школу на звичайну районну, в яку я ходила. І не пожалкували. Таких чудових директорів, завучів та вчителів я ще не зустрічала! Вони з такими дітками якраз працюють, знають, що робити. Звичайно, що було дуже складно, пройшли багато чого з поведінкою дитини, з корекцією, з роботою з ним. Я кожного тижня сиділа в директора. Ми говорили, що робити, я вирішити проблему, вона не сказала йти на домашнє навчання, не махнула рукою, а старанно працювала. То велика подяка! Ну, потім ковід, потім війна… І ми тут. Школа мені слабенька, але дитині якраз норм. Обрав собі музику, кулінарію, фізкультуру 🤷♀️ Паралельно вчимося в українській школі, бо то смішно з такими уроками. Але мені подобається відношення до дітей, серед дітей. Немає такого булінгу (натерпілися в Україні), всі ніби рівні та сприймають один одного.
-
Смешно-смешно.. но в Украинской школе моего ребенка била учитель головой от парту , и книгой по голове . И максимум что сказала директор забирайте на домашнее обучение
-
А если разозлили - то треугольник деревянный в голову летит 🤣🤣🤣
-
Мне уже много лет, и я каждый год 1 сентября радуюсь что мне не надо идти в школу . И пофиг что надо идти на работу , это не то .
-
Ну, тобто класична поведінка совкових вчителів 🤦♀️ Саме жахливе, що всі ці «навики» передаються наступному поколінню вчителів. Не все звісно, і не всім… Процес змін дуже довгий. Але всеодно вибір нормальної школи в Україні - це ще той квест 🤯 Або їздити через все місто в ліцей, або віддавати в школу, що поряд і молитися, щоб була норм вчителька. Це я взагалі про перший клас кажу. Відкрили ми сайт школи в січні 2022, кажу малому: яка фотка вчительки подобається, до такої і підемо 🤔 … ну а далі… а далі була війна…
-
А серпня, це вже сьогодні
-
Мене в школі вчителі не дуже любили, я вчилася непогано, але поведінка ( бігала по школі). Закінчила 2 університети, стала вчителькою. Прийшла на роботу в ту ж школу. Обличчя вчителів тіж самі, які ще й моїх батьків вчили. Так от, мчу я на урок по коридору, а тут фізрук кричить моє дівоче прізвище та каже: «Небігай», а я у відповідь: « В мене вже інше прізвище» та й побігла.
-
В Украине тоже пригодится. Контакты хорошего адвоката - это ценно, спасибо
-
Тю, жаль 🥴. Но удачи 😘.
-
Это по Украине адвокат?