Ванкувер2022 🇺🇦
-
Да обязательно разрешение для кино и рекламы в том числе.
-
Правильно, пусть отрабатывает печеньки 🤣, приучается к труду и платит налоги
-
Я так и поняла, если хочет работать, то должно быть разрешение, а будет разрешение на работу, то дадут и син.
-
Дети например снимаются в кино зарабатывают деньги и платят налоги.
-
SIN нужен для работы, для налоговой. Зачем он детям?
-
Нашим друзьям дали в 7 лет ребёнку ворк пермит и син потом уже тут в Канаде подавались онлайн
-
Вот тут все про SIN www.canada.ca/en/employment-social-development/services/sin/apply.html
-
Це мені таку відповідь надали в Canada service. Я їм лист показала про грант. В ньому вказано роки народження дітей (8,9,10 років), які можуть претендувати на нього. В листі чітко було вказано, подавати заявку з свід. про народження , SIN і т.д. Це було напочатку жовтня. Зараз вже все.
-
Моей 11 и тоже не дали, и сказали что по визитор не даем.
-
Вашему ребенку, скорее всего, не дают не потому, что visitor visa, а потому что ему 8 лет. Мы заехали в марте по обычной visitor visa, уже в Канаде онлайн подались на CUAET work permit (в аэропорту ещё никто не слышал про это) , получили SIN вообще без проблем.
-
Насколько я знаю, то если курс до 6 месяцев, то можно на ворк пермите
-
В мене візітор віза, і ворк перміт. Сін дали спокійно. Але я доросла, плюс всім хто заїжджав по куает в перші місяці наче тільки таку візу і вклеювали. При отриманні сін показувала ворк перміт, пам'ятаю
-
І зо ж ви робили?
-
Хух, а то я вже напряглась😅
-
Якщо ворк перміт діятиме до того, як отримаєте ПР - проблем не буде
-
Мені сказали, що він потрібен тільки для роботи, фактично. А що працювати діти можуть з 16…🤷♀️