Ванкувер2022 🇺🇦
-
Только что видел на продажу один. В гастауне 998 к 2 этажа, типа места много. 😉
-
готова вложиться временем, усилиями и энергией 😅
-
Там стеклянные двери, заходите - и помещение на две части разделено, справа кресла и стойка с работниками, у которых ворк пермит оформлять будете, слева стойка саксес. Но вероятно в это время их уже там нет
-
Напротив транспортеров с чемоданами, если по ходу движения - то справа
-
Ну он вроде саксес а не Канн. Там где оформляют ворк пермит
-
Добрый вечер. Ребята подскажите как найти CANN kiosk в аэропорту Ванкувера? Понимаю что в международном терминале, но не могу найти. Может кто более подробно подскажет
-
Басмати варится стандартно : 1 часть риса + 2 части воды , довести до кипения, посолить и на медленном огне варить 3-5 мин . Выключаем огонь и не открывая крышки даем настояться от 10 до 20 мин в зависимости от бьема. Рис будет рассыпчатый ! Ложка сливочного масла и наслаждайтесь .
-
Я буквально сегодня познакомились с девочкой с Украины, она подолог, попробуйте написать. www.instagram.com/p/ChfbsL8hd_8/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Маєте рацію)) цікавіше і так народжуються геніальні страви 😂
-
ні, тільки єксперемент)))
-
Можете через Гугл переводчик сфоткать инструкцию по приготовлению и он переведет)))
-
я б пів стакана залив би та подивися, що то буде)
-
Підкажіть будь ласка, купив рис 5мін типу готовий. На іспанський мові інструкція, в інтернеті нема, Закип'ятити воду, посолити, на 5 мін кинути його туди? Чи як мівіну, налити кип'яток у миску
-
Хай щастить!
-
Дуже цінні поради. Дякую дуже
-
Все пишіть , лишнім не буде. Відразу вгадати що саме їм потрібно не вийде. Чим більше навичок вкажете, тим вірогідніше попадання. Бажаю успіху!
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, чи є десь курси англійської безкоштовні/посірні ціни для середнього рівня(B1)? Окрім Лінк. Дякую!!
-
Дуже Вам дякую. Я так приблизно і планувала. Але не розумію які навики мені відображати в резюме...писати про досвід з продажу , у пакуванні , щось намалювати чого не було. То ж різні бізнеси а я маю зовсім інакший досвід
-
Можу порадити наступне. Роздрукуйте кількадесятків резюме та відвідайте цю локацію район перехрестя 24 Av та 192St Surrey. Ви можете глянути на карті, щоб зрозуміти район. Тут проходить автобусний маршрут так, що гадаю проблем не буде. Це досить велика промзона в якій збудовано досить багато нових будівель. Бачив багатенько плакатів де нарисано про найм персоналу. Має сенс рознести резюме по всим можливим бізнесам не треба зважати наймають вони саме зараз чи ні. То запросто може зайняти неділю. Для себе заведіть список де відмічайте де вже були бо через деякий час вони почнуть здаватись однаковими. Впевнений на 300% робота там є і багато. Бізнеси активно відкриваються та розвиваються
-
Вони не перевіряють а питають на що витратили кошти, ноутбук як і авто і телефон, це засоби першої необхідності а не кашер
29 Jan 2023, 04:08
8993/205264
about 4 hours ago