Ванкувер2022 🇺🇦
-
Нажаль, я живу в місті, де не має аеропорта ) Підходить тільки варіант онлайн покупки )
-
Прямо в касі купляв, ціни +/- ті самі
-
Карі то пінічніше. Там навіть коли просто мимо на машині їдеш, аж сльозу від сморіду вишибає. Не дивно, що там вартість оренди найнижча. Витримає таке не кожен. На півдні трохи інші уподобання
-
ну якщо South Surrey - то це карі ) вибачте
-
Можливо хтось летів з Польші і може порадити на яких сайтах краще та надійніше купувати квитки ? Дякую )
-
Всюди пишуть, зо можна пити воду з під крану. Але як вода постоїть випадає бурий наліт. У одному з туалетів, яким практично не користуємся, раз у неділю тоеба віддраювати унітаз від бурого кола по рівню води. Може глини забагато, може труби іржаві. Якось пити таке не хочеться. Припускаю, що різні райони мають різні джерела водопостачання і можливо це тільки у нас у South Surrey така радість.
-
Новости нашего городка. Инфо о стоимости аренды жилья Дек 2022. www.vancouverisawesome.com/local-news/vancouver-rent-prices-december-2022-6202066
-
Какой район? Если вы поблизости к Coquitlam и Port Moody - то посоветую клинику куда мы ходим, Burquitlam veterinary. Еще есть Newport veterinary in Port Moody, тоже хорошие отзывы.
-
Добрый день! Если у кого-то есть домашние питомцы и вы можете порекомендовать клинику(или ветеринара) в Ванкувере или возле - буду очень благодарна за наводку. Мы только приехали и хочу выбрать для собачки врача, у которого будем наблюдаться. Спасибо!
-
Конечно. Только нужно его эвалюировать. Через Wes, например
-
Украинские дипломы подходят для PR?
-
Всім привіт Не знаєте, чи допомагає червоний хрест або якісь інші організації в аеропорту з пошуком житла на перший час?
-
PR это вещь комплексная, приглашение на работу даеть лишь часть от нужных баллов
-
День добрый,а если есть приглашение на работу,какие шансы на получение PR?
-
Я купляю воду (звичка) але все одно п'ю з крана
-
Добрый день 😊 В связи с переездом, будем освобождать жилье в Бернаби. По адресу 6636, Randolph Ave. 1 bedroom, подойдет для семейной пары. Стоимость аренды 1900$, все включено (плюс интернет, сигнализация). Жилье будет свободно около 15-16 декабря.
-
Нет, в БК такого нет.
-
Знаю за другие провинции
-
Здравствуйте, я где-то услышала что украинцы могут получить бесплатные карточки на автобус.Это правда?
-
Я летел
29 Jan 2023, 04:08
9171/205173
4 minutes ago