Ванкувер2022 🇺🇦
-
Вы через Хитроу летели?
-
Для цього випадку робиться транзитна віза
-
А ви плануєте виходити чи просто пересадка. В мене була схожа ситуація пару років тому. То якщо ти просто пересаджуешся і не плануєш виходити то віза не потрібна.
-
Благодарю 🌹
-
У кого есть опыт перелета с Европы в Канаду , нужна ли транзитная виза если перелёт через аэропорт Лондон Гатвик?
-
Здравствуйте , подскажите пожалуйста где-то в Британской Колумбии продаются телефоны не самсунга и не айфоны )?
-
У меня CIBC банк, все отлично, хороший кредитный лимит, кеш бэк и всегда помогают решать все вопросы, вот со Scotiabank не сложились отношения. Оператор telus, все хорошо, но дорого по сравнению с виртуальными провайдероми. За то связь ловит даже там, где у других про такое не слышали :)
-
Дякую! 1-2 дні це чудово, думали що буде набагато довше. Чи можете порекомендувати оператора мобільного зв'язку та банк? Я прочитала умови найбільших розповсюджених операторів та банків, але особистий досвід це завжди найкращий відгук)
-
По приезду идёте и покупаете номер телефона. Потом в первый рабочий день(будний день имеется ввиду) идёте получаете sin, с ним сразу же идёте в банк, если вдруг вас сразу не примут, то сделают аппоинтмент на какой-то день. Онлайн: Мед карту оформляйте дома в тот же день. Фин помощь тоже дома в тот же день. Делаете аппоинтмент на BCID. В общем занимает 1-2 дня
-
Всім привіт Плануємо переїзд у лютому та намагалось підготуватись до перших бюрократичних кроків) Підскажіть чи правильно я розумію порядок перших необхідних дій, та чи може хтось підказати скільки часу займає їх oформлення, якщо вже хтось стикався. - Оформлення соціального номеру - Оформлення банківського рахунку - провінційна медична карта - заявка фінансової допомоги від уряду - посвідчення особи ID
-
А есть кто в Coquitlam, кто занимается мужской стрижкой?
-
Добре, дякую, не буду)