Ванкувер2022 🇺🇦
-
Костя, Вы гениально умеете пользоваться поиском! А то я тут свой манускрипт воспроизвела 😂
-
Десь я вже здається про це писала… Ну нічого, напишу ще раз. Поперше, вам треба скласти текст довіреності. Найкраще текст брати у нотаря в Україні, щоб вони потім до слів не придирались. Потім з цім текстом йдете до нотаря в Ванкувері. Я ходжу до Інни Євпак в Coquitlam Centre. Вона завіряє ваш підпис і робить переклад необхідний для легалізації. Потім довіреність, переклад, супровідний лист, конверт зі зворотною адресою та чек на $30 відправляєте до Вікторії. Це для завірення підпису нотаря. Потім завірений документ, супровідний лист, конверт зі зворотною адресою та money order (!!! Обовʼязково money order, не чек!) на $65 (або за обробку в 1 день у подвійному розмірі) відправляєте до Едмонтону в Українське консульство для легалізації. На все це піде десь місяць часу, з усіма пересиланнями. Інна може зробити повний супровід пакету, якщо не хочете заморочуватись. Потім легалізовану довіреність відправляєте в Україну. Якщо відправляти DHL, то це вартує десь $260, але це найшвидше (тиждень) і вони гарантують доставку. Або шукати кимось передати, або звичайною поштою (довго і не надійно), або Meest.
-
Вот тут почитайте t.me/govancouver2022/104214
-
Не всегда хотят отвечать в личку, у нас тоже такое было, когда прилетели. Создали новый аккаунт, сделали его "живым" - реальные фото, друзья, и стали с него отправлять вопросы по объявлениям, тоже нельзя сильно активно, чтобы не уйти в теневой бан. Месяца полтора спустя и с предыдущего аккаунта смогли всем писать)))
-
-
Создайте новый аккаунт в фейсбуке на канадский номер телефона, со временем два аккаунта смогут корректно работать.
-
Подскажите пожалуйста меня интересует работа в некоммерческих организациях, волонтерствах, программах для украинцев, например, тех кто в саксес или пр организациях помогают украинцам акклиматизироваться или разобраться в программах. У меня есть опыт и желание работать в таком направлении. На indeed нет таких вакансий, может есть знакомые, где требуются помощники. Спасибо за информацию 🙏