Ванкувер2022 🇺🇦
-
Колективний лист від учасників програми по воззʼєднанню родин! Дорогі учасники нашої гілки. У світлі останніх новин ми звертаємося до головних заявників та залежних членів сімей (віком від 18 років), які подали заявки на PR за програмою возз’єднання родин, із проханням долучитися до ініціативи та підписати лист до Депутата парламенту Канади Христі Фріланд та депутатів її партії.За посиланням ви можете ознайомитися з коротким змістом листа та підтримати його своїм підписом. Просимо також запросити канадських родичів, за якими ви подавалися, долучитися до цієї ініціативи. Підписи збираємо до 8:00 2025-01-20 Усі підписи є анонімними та недоступними для перегляду іншими учасниками. Щиро вдячні за вашу підтримку! forms.gle/SY9QpCw2ZomYLHKg6
-
Чи можу я почати вчитися в Канаді, якщо у мене дозвіл на роботу, а не навчання? Бо в ворк преміті вказано що мені не можна навіть курси проходити, це так?
-
Буквально то же самое что давали украинцам, так что не вижу проблем
-
Будьте обережні цей гандон бере людей на роботу і не платить грошей мені вже віддає більше року
-
спасибо, а Вы на нём ездили? может знаете, куда он приходит на гору? прям в самый конец парковки, где уже трейлы начинаются?
-
Уже несколько таких, но по канадским законам размещать такое мы не имеем права… что делать?(?)
-
Вот прям в этом жк? Или в этом районе
-
Gilmore Place
-
А скажите кто-то из наших живет тут? maps.app.goo.gl/tGsCMh7V6jiCc9Ve8?g_st=ic
-
Прям в этом. Мы сейчас в гостях тут. Очень порадовали facilities тут
-
Сегодня не пятница🤷🏻♀...но красиво же