Ванкувер2022 🇺🇦
-
Не, там их несколько - проедьтесь как-нибудь, их сразу с улицы видно. Там на Hastings еще Gourmet Warehouse, я тебе про него раньше говорила.
-
Привет Ama_n! Антиспам: на какой кнопке ножницы?
-
Вчера пробовала заполнить анкету на продление Ворк Пермита и не смогла загрузить форму IMM5710 в PDF формате. Причём форма заполнена верно, верифицированна и в конце появились QR коды. Когда загружаю, выдают такую ошибку (прикрепила скриншот). Я пробовала перегнать ещё раз через сайт I love PDF , пробовала загрузить другие рандомные файлы PDF в это поле, чтобы проверить, работает ли эта графа, ничего не проучилось (( кто-то сталкивался с таким?
-
Я правильно поняла, что мне нужно скачать Foxit и через неё ещё раз перезаполнить?
-
Спасибо ☺️
-
Доброго часу. Шукаю квартиру/дім щоб знімати з іншою людиною, оренда навпіл. Підкажіть, як це пояснити в пошуковому запису Маркетплейса? Він видає виключно житло по кімнатно..
-
А, то ви просто знімаєте квартиру чи будинок. Обох вписуєте в договір.
-
З людиною яку я вже знаю*
-
“Looking for a roommate”
-
Ні, ви ж просто на двох хочете знімати цілу квартиру, так?
-
Тобто мені ці всі кімнати ніяк не відфільтрувати?
-
Ви просто шукаєте будь-яку квартиру або дім. Без фільтрів.
-
І як же відшукати цей будинок/квартиру? Мені з якими завгодно по темі фільтрами все одно видає одну кімнату в квартирі, а не цілу квартиру чи цілий дім (ну малий звісно). 1600 за кімнату це звісно мощно, але не те😅
-
Буду заполнять заявку на продление open work permit и пока что не нашел ответ. У сына новый паспорт. Сразу в основную форму вписывать данные нового паспорта , а в optional documents приложить фото предыдущего паспорта в котором была виза и на который был выдан visitor record? Или наоборот: в заявке предыдущий паспорт и в приложении писать просьбу оформить на новый и приложить фото нового? Поделитесь ссылкой на инфу по этой теме
-
“Two bedroom apartment”. Тут квартири не називають flats.
-
Не проблема в двох ходити та шукати. Проблема в тому що щоб знайти - треба перелопатити купу мусору. Пишу в пошуку "flats with 2 bedroom", а мені видає майже виключно ціни за кімнати в таких квартирах, а не за всю квартиру. Ну і з домівками так само. Я шукаю як мені ввести щоб було менше результатів не по темі😢 В будь-якому разі, дякую за спробу допомогти!