Ванкувер2022 🇺🇦
-
Есть у кого-то инфа про 31.03?
-
Яка ціна?
-
Не даунтаун але недалеко. Інших поблизу не знайшов. Дуже подобається і підхід і атмосфера банку СIBC. 1) CIBC 2904 Granville St, Vancouver, BC V6H 3J7 дуже рекомендую російськомовного керівника інвестиційного відділу Сергій. Допоміг. Порадив. Надав багато цінної додаткової інформації. Все бездоганно, оперативно чітко. Якщо не тільки відкриття, а маєте й деякі інші питання, зокрема інвестиційні можливості то однозначно до Сергія. Тут все клієнтоорієнтоване, розмірено, пояснюють допоки ви не зрозумієте. 2) BMO 4502 W 10th Ave, Vancouver, BC V6R 2J1 російськомовний спеціаліст по кредитам Елена. Чудовий спеціаліст, все добре. Все по протоколу. Було мало часу тому без обговорення будь-яких інших питань, суто відкриття. Загалом умови однакові. Додатки звичайно не моно і не приват але все є.
-
І ще доречі , може кому цікаво, ми ще брали із собою горщик для кішки з наповнювачем у додатковому пакеті. Навіть питань не було , не казали що багато багажу. При тому ручну кладь відправили у багажне відділення, бо в салоні вже не вистачало місця. Так що беріть і горщик і корм( тільки не кажіть про нього коли спитають) для своїх улюбленців. Бо перший день по прильоту вам буде явно не до пошуку усього цього.
-
Пересадка ще та, ми питали у оператора чи достатньо часу, вона заспокоїла сказала це сусідній термінал, не хвилюйтеся. Ми встигли, все ок, тільки до сусіднього терміналу на автобусі їхали і потім ще бігли у самий кінець і теж були с кішкою. Та все добре, як мені здалося чекали на усіх пасажирів, бо літак взетів через півтори години після ніби то кінця посадки. І ще одне, годують там так собі, чи то тільки нам ця французька кухня не зайшла, я б на усяк випадок узяла щось їстівне з собою.
-
Если один и тот же авиаперевозчик, вам не надо будет заниматся багажом при пересадке Если разные, то дать на следующий рейс при задержках могут не выдать
-
Авиаперевозчик был один и тот же?
-
Но есть ещё такой вариант – вы успеете. А багаж нет. У меня так было в Париже – я бежала на свой рейс в Ванкувер. Стыковка была 1,5 часа и самолёт опоздал. Я еле успела. А багаж потерялся - видимо просто не загрузили на борт. И пришел – только через 5 дней. Пять дней Ванкувере я была без багажа. То еще …. Веселье.
-
Зрозуміла, дякую🌹